Ausztriában is szemétben várakoznak a migránsok

2015. szeptember 12. 07:54

Úgy tűnik, nem csak Röszkén, de a nickelsdorfi gyűjtőpontnál is gondot okoz a takarítás ennyi ember után, az Index videója szerint ugyanis ott is szemétben várják a buszokat a migránsok.

2015. szeptember 12. 07:54

Sok ember sok szemetet termel, és úgy tűnik, hogy ennek eltakarítása már az osztrákok képességeit is meghaladja. Vagy legalábbis ez látszik az Index nickelsdorfi gyűjtőtáborról készült videóján, amelyen jól látható: teljesen mindegy, hogy a szabad ég alatti, vagy a fedett területről van szó, a felvétel szerint mindkettő ugyanolyan szemetes, így ott is szemétben várják a buszokat a migránsok.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2015. szeptember 13. 13:23
Szokas szerint forditva ulnek a lovon. Ha mind beszarna, akkor is a hatosag lenne a hibas, hogy nem gyozik a pelenkazast?
Vörös Gyuláné
2015. szeptember 13. 00:07
Tolmács segítségével valaki bemutathatná nekik, hogy hogy kisérik el a kukához a szemetet azok, akiknek nincs Aladdinos csodalámpájuk....
pitypang1125
2015. szeptember 12. 20:15
Mennyivel rózsássabb a helyzet mi? Bezzeg sógorok! Libsi szar szemét banda!
Akitlosz
2015. szeptember 12. 19:26
"Sok ember sok szemetet termel." Csak van aki a szemétgyűjtőbe gyűjti a szemetét s van aki elszórja. Ez a nagy különbség. A szemét ellen ugyan nem végtelen takarítással kell védekezni, hanem eleve nem kell(ene) szemetelni és akkor úgy sokkal egyszerűbb és sokkal könnyebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!