A németek szerint is az ő problémájuk a menekültválság

2015. szeptember 07. 17:49

Az N24 német televízió által végzett nem reprezentatív közönségszavazásban a válaszadók 84 százaléka egyetértett Orbán Viktorral abban, hogy a menekültválság elsősorban Németország problémája.

2015. szeptember 07. 17:49

Egy Németországban elvégzett televíziós közönségszavazás résztvevőinek túlnyomó többsége szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek igaza van abban, hogy a menekültválság német probléma. Az N24 hírtelevízió telefonos felmérésében azt a kérdést tették fel a nézőknek, hogy helytálló-e vagy téves Orbán Viktor magyar kormányfő állítása, miszerint a menekültválság német probléma.

A hét végén tartott közönségszavazás eredményei alapján a résztvevők 84,4 százaléka szerint helytálló a kijelentés, míg 15,6 százaléka szerint téves.

A felmérés az úgynevezett TED (Tele-Dialog) telefonos közönségszavazási rendszerrel készült, amely fizetős telefonhívásokon alapul, eredményei nem reprezentatívak a német lakosság egészére nézve. A 2000 óta működő N24 hírtelevízió az Axel Springer csoport része, a felnőtt lakosság körében a közönségaránya másfél százalék.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. szeptember 08. 02:55
A Németek problémája, de mi szívjuk meg.
pollip
2015. szeptember 07. 20:40
zindex: Nehezen bírják Münchenben a menekültek nyomását Hétezer emberre számítottak, 13 ezer érkezett. Jánisz Muzalasz görög migrációs miniszter közlése szerint a következő öt napban mintegy 15-18 ezer migránst szállítanak át a hatóságok Leszbosz szigetéről a szárazföldre, ők várhatóan néhány napon belül már a szerb határt is átléphetik. Macedóniában feszült helyzet alakult ki határon. Németek, szokni kell a gyűrődést!!!!!
cutcopy
2015. szeptember 07. 20:03
Talán ha Merkel asszony is megkérdezte volna népe véleményét a bevándorlókról nem háborodott volna fel OV ezen kijelentésén..
péterx
2015. szeptember 07. 18:53
1.Orbán higgadtan és gyorsan kimondott meglátása - ez egy német probléma , mert gazdasági a migráns-cél , nem életmentés - első pillanatban belátható volt minden józan embernek . 2.Már Merkel is pedzegeti , amit Orbán elsőként mondott ki , nem lehet mindenkit befogadni . 3.Ergo : határzár kell . 4. Ausztria sem zárhatja be a határait , mert nem is tudja , másrészt , eddigi / Orbán-ellenes / nyilatkozataival kerülne ellentétbe . 5. Közeleg a teljes - Orbán által jól és hamar belátott - igazság órája , mely igazságról eddig is leperegtek a hazai és nemzetközi Orbánt démonizáló átkok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!