A horvát belügyminiszter személyesen nyugtatta a migránsokat

2015. szeptember 21. 16:06

Arabul, iszlám módra köszöntötte a horvát belügyminiszter, Ranko Ostojić a buszokon ülő migránsokat, majd azzal nyugtatta őket, hogy nem vesznek tőlük ujjlenyomatot, ellenben kapnak ellátást, és 24 órán belül tovább viszik őket az országból.

2015. szeptember 21. 16:06

Ranko Ostojić horvát belügyminiszter személyesen nyugtatta meg a bevándorlókat arról, hogy nem vesznek tőlük ujjlenyomatot - tudósított honlapján az N1 horvát hírcsatorna hétfőn a miniszter.

„Szálem alejkum, my name is Ranko” (Béke veled, nevem Ranko) - így köszöntötte a buszokon a migránsokat a horvát belügyminiszter a tudósítás szerint. A hírportál honlapjára feltöltött videón az látható, a politikus azt mondja nekik, hogy legfeljebb 24 órát maradnak az országban, kapnak élelmet, majd tovább viszik őket. 

Jelentések szerint egyelőre sokkal több bevándorló érkezik az opatovaci sátortáborba Tovarnikról, mint amennyien elmentek onnan.

A zágrábi belügyminisztérium hivatalos adatai szerint hétfő 12 óráig 29 910 illegális bevándorló érkezett az országba. Az Újlak (Ilok) melletti, opatovaci sátortáborban két és fél ezer migráns tartózkodik, és ötszázat szállítottak már el onnan.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2015. szeptember 22. 09:01
Ha jól hallottam az mondta nekik "Európába" fogják őket vinni, azt nem mondta, hogy Magyarországon keresztül ! Akkor nem biztos, hogy ilyen kedélyes lett volna a beszélgetés. (Tegnapi Tv felvételen hallható !)
pollip
2015. szeptember 22. 08:15
A szerbeket is személyesen nyugtatja a határzár miatt?
krutyifix
2015. szeptember 21. 21:09
aham szóval kedéjesen üdvözölte őket, "béke veled" de amúgy takarmány 24 órán belül...
hátakkor
2015. szeptember 21. 19:44
Horvát állami embercsempészet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!