MH17: orosz rakéta darabjait találták meg a helyszínen

2015. augusztus 12. 09:40

Orosz BUK rakétarendszer töredékeit találták meg az egy évvel ezelőtt Ukrajan felelett lelőtt maláj gép lezuhanásának helyszínén.

2015. augusztus 12. 09:40

A nemzetközi vizsgálóbizottság vezetője bejelentette: orosz BUK rakétarendszer töredékeit találták meg az egy évvel ezelőtt Ukrajna felett lelőtt maláj utasszállító lezuhanásának helyszínén. Ahhoz azonban, hogy teljesen biztos legyen, hogy ezzel lőtték le a gépet, még további vizsgálatok szükségesek. Ha ez bebizonyosodik, akkor az egy fontos bizonyíték lesz az ügyben.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 13. 08:18
A rakéta elhanyagolhatóan kicsi a repülőhöz képest És mivel 60KG robbanóanyag van benne, még 10 ezer méteren atomjaira robbant Még egy hülye se hiszi el ezt ahazugságot hogy pont oda estek a nemlétező darabjai, ahová a repülő esett
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 13. 08:17
Mark Bolt "valamit, pl. hogy milyen szögből érkezhettek a srapnelek, tehát mi lehetett a rakéta iránya a repülőhöz képest." Bingo BALRÓL érkeztek a repeszek!!!!!!! Mivel a bal oldala nyugat!!!!!!! felé nézett- ahogy a képeken is látszik - a rakéta az UKRÁNOK felől jött!!! Már ha az volt
Energetikus
2015. augusztus 12. 21:05
Budapesten máig találnak usa, brit, orosz és német bombákat, granátokat - Japánban meg sok a maradék az atombombák után is ...
Brigadéros
2015. augusztus 12. 17:48
...Azt a részt elfelejtették szemlézni, hogy amerikai szakértők szerint teljes épségnem megtalálták rajta Vlagyimir Putyin és az egész orosz kormány összes tagjának ujjlenyomatát...D:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!