Folytatódtak az összecsapások Törökországban

2015. augusztus 10. 14:58

Isztambulban pokolgép robbant egy rendőrőrsnél, Cizre városában pedig összecsaptak a rendőrökkel a Molotov-koktélokat használó PKK-szimpatizánsok.

2015. augusztus 10. 14:58

Vasárnap reggel bombát robbantottak egy isztambuli rendőrőrsnél. Az még nem tisztázott, hogy ki felelős a merényletért, a török kormány szerint a kurdok, vagy az Iszlám Állam állhat a hét embert megsebesítő robbantás mögött. 

Aznap este Cizre városában a Kurd Munkáspárt szimpatizánsai összecsaptak a rendőri erőkkel. Előbbiek Molotov-koktélokat használtak, utóbbiak könnygázgránátokat vetettek be. 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadjoe
2015. augusztus 10. 18:45
A törökök idióták. Túl sokáig játszottak arra, hogy majd esetleg az Iszlám Állam megritkítja a Kurdokat és a többi kisebbséget, és tovább gyengíti Asszadot. Ha nem vigyáznak, könnyen polgárháborús helyzetbe kerülhetnek.
Akitlosz
2015. augusztus 10. 15:59
Le kell verni a kommunista lázadókat erővel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!