Ez a férfi akart vérfürdőt rendezni a francia vonaton

2015. augusztus 23. 11:45

Ajub el Kazzaninak hívják azt a marokkói származású iszlamista terroristát, aki állig felfegyverkezve szállt fel Brüsszelben egy Párizs felé tartó gyorsvonatra, és csak amerikai katonákon és az utasokon múlt, hogy nem sikerült vérfürdőt rendeznie.

2015. augusztus 23. 11:45

Jó ideje figyeli, és radikális iszlamistaként tartja nyilván a spanyol titkosszolgálat azt a férfit, aki állig felfegyverkezve szállt fel a Párizsba tartó Thalys-gyorsvonatra Brüsszelben, hogy ott vérfürdőt rendezzen. A marokkói származású terrorista tervét a vonaton utazó amerikai katonák hiúsították meg pár utas segítségével.

A katonákról mostanra kiderült, hogy nem tengerészgyalogosok, hanem egyikük – Alek Skarlatos – a Nemzeti Gárdánál, másikuk – Spencer Stone – a légierőnél szolgál, hangzik el az Euronews híradójában. Azt, hogy a lapok által Ajub el Kazzaninak nevezett férfi miért akart gyilkolni, egyelőre nem tudni, kihallgatása állítólag kevés sikerrel folyik.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2015. augusztus 24. 08:20
Liberális emberjogi faszoknak.Ez a marokkói hülye gyerek is egy pár évvel ezelőtt, cuki kis ijedt szemű gyermek volt, az kétségbeesett menedékkérő anyukája karjában.
silenceCZ
2015. augusztus 23. 19:56
"... marokkói származású iszlamista terroristát..." Az előbb olvastam valahol, hogy az ügyvédje azt mondta, hogy nem terrorista, csak rabolni akart mivel éhes volt és a kalasnyikovot Brüsszelben találta egy parkban - teljesen komolyan ez az ügyvéd mondókája. Tehát nem is tehet semmiről, csak ételet akart szerezni, arról pedig végképpen nem tehet, hogy Brüsszelben szana-szét hevernek a kalasnyikovok... Meddig lehet fokozni ezt a polkorrekt fekáliát?
Akitlosz
2015. augusztus 23. 19:39
A lapok hívják Ajub el Kazzaninak? Miért az apukája meg az anyukája hogyan hívták? Nem a lapok dolga elnevezni akárkit is.
Viz Elek
2015. augusztus 23. 14:36
Az a véleményem -a nagy számok törvénye alapján- előbb utóbb- nálunk is előfordulnak majd hasonló sajátos egyedi esetek. Ne legyen igazam! A hitetlen az hitetlen, és ha a szent háború elkötelezett harcosának ésèlye sem lesz valamilyen fontos személy közelébe kerülni, hát meg fog elégednie egyszerü keresztényelkel is. A lényeg csak az minnél több áldozata legyen. Legalább is az események időbeli lefolyásának logikája ezt mutatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!