A Goldman Sachsnál dolgozik a volt NATO-főtitkár

2015. augusztus 08. 11:55

A Goldman Sachs befektetési bank tanácsadója lett a NATO volt főtitkára, Anders Fogh Rasmussen, írja egy dán üzleti lapra hivatkozva a Magyar Nemzet. Rasmussenre azért van szükségük, hogy egy dán cégben szerzett tulajdonrészüket megfelelően kommunikálni tudják a közvélemény felé.

2015. augusztus 08. 11:55

A Goldman Sachs befektetési banknál dolgozik mostantól tanácsadóként Anders Fogh Rasmussen volt dán miniszterelnök és NATO-főtitkár, írja a Berlingske Business dán üzleti lap nyomán a Magyar Nemzet. A Goldman Sachs azért igazolta le a politikust, mert szükségük van arra, hogy „nyíltabb és tisztább” kommunikációt folytassanak a dán DONG nevű energiacégben ellentmondásosan szerzett tulajdonrészük kapcsán.

A Magyar Nemzet emlékeztet: a vezető nyugati nemzetközi intézmények és a politika közötti átjárhatóság nem újdonság, hiszen Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke korábban Londonban szintén a Goldman Sachsnál volt bankár.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. augusztus 08. 19:59
A "globális háttérhatalom" most éppen átrakta egy másik polcra Rasmussent. Ennyi az egész, semmi meglepi.
kitiltott
2015. augusztus 08. 17:54
Ezek után le senm tagadhatjám higy a zsidó fegyverés energia lobby irányítja a NATO-t is
tango47
2015. augusztus 08. 15:59
A kör bezárult.
Anonymusz
2015. augusztus 08. 14:58
Na akkor megérte szítani az ukrán háborút. A gazdák így köszönik meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!