Újabb videó került elő a maláj gép lelövése utáni pillanatokról

2015. július 21. 09:48

Egy pár autóval halad arra, ahol néhány pillanattal korábban becsapódott az Ukrajna felett lelőtt maláj gép. Nyomasztó felvétel.

2015. július 21. 09:48

Egy pár autóval járt arra, ahol az Ukrajna felett lelőtt maláj utasszállító néhány pillanattal korábban becsapódott. A kocsi két utasát megrázza, amit látnak – a még hevesen lángoló roncsok körül holttestek és testrészek hevernek. A férfi káromkodik és találgatja, hogy mi zuhanhatott le. A nő sír, és közli: ő nem száll ki az autóból. 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Lázár
2015. július 21. 21:39
Újabb video került elő 9 11 ről Ezen látható, amint a 600 C fokon égő kerozin, aminek a 90%-a felrobbant a becsapódáskor, elolvasztja a 47 darab, több méter vastag, 1500 C fokon olvadó Wtc acélgerendákat A felvétel mögött a háttérben az egyik arab tenorista papír útlevele, ami viszont kibírta az acélgerandaolvasztó hőt
Fakutya Lázár
2015. július 21. 21:34
rosalinda [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 21. 21:30 @Fakutya Lázár Szerintem egyszer sem voltak a Holdon. Persze hogy nem Még dicsekedtek is vele hogy egy mostani átlagos otthoni!!! számítógépnek nagyobb a számítási teljesítménye mint az 1969-ben az usaban levő ÖSSZES számítógépnek Miről beszélünk?
Fakutya Lázár
2015. július 21. 21:32
Ezen a felvételen, amennyiben a feliratozás helyes, a Camelot-ktárer látható az 5-ös állomás térségében, kissé több, mint egy kilométerre a leszállási helytől és pontosan az ELLENKEZŐ irányban, mint ahol a 8-as állomás található (mely mellékesen 4 km-re van a 5-ös Állomástól. A kis fehér dombocskát továbbra is láthatjuk, a fekete kráter azonban felismerhetetlen ezen a képen. Klasszikus eljárást a kép hátterének kis mértékben való megváltoztatása, hogy azt higgye a szemlélő, másik felvételt lát. Michael J. Tuttle gyenge munkát végzett a háttér elfeketítésével ezen a fotón. Ha valaki nagyon közelről nézi a képet erős nagyítás és kivilágosítás mellett, akkor észreveheti a háttérben álló fák körvonalait a fekete „űrben”. Ezek a fák pedig az ember által Arizonában, a Cinder-tó környékén mesterségesen létrehozott krátermezőt övezik. Forrás: http://images.jsc.nasa.gov/luceneweb/fullimage.jsp?photoId=AS17-145-22165
Fakutya Lázár
2015. július 21. 21:31
A 8-as állomásnál vagyunk, a Cochise-kráternél, a kép – már mondani sem kell - ismét természetesen UGYANAZT a hátteret ábrázolja, és pontosan UGYANABBÓL a szögből. A felvételhez tartozó szöveg azt állítja, hogy „A holdautó végső parkolási pontja a felszállás előtt.” Ha ránézünk a holdfelszíni kutatást jelző térképre, megkeressük a 8-as állomás helyét északra a Holdkomp leszállási pontjától, azt látjuk, ez az Állomás esik legmesszebbre a Holdkomptól. Mindez azt jelentené, hogy az űrhajósoknak öt kilométert kellett volna visszagyalogolni a Holdkomphoz? Forrás: http://images.jsc.nasa.gov/lores/AS17-146-22367.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!