Több mint ezer migránst mentettek ki a Földközi-tengerből

2015. július 29. 20:19

Egy ír hadihajó csaknem 500, míg az Orvosok Határok Nélkül szervezet hajója mintegy 700 migránst mentett ki szerdán a Földközi-tengerből.

2015. július 29. 20:19

Közel 500, főleg szíriai migránst tett partra a szicíliai Messina kikötőjében szerdán egy ír hadihajó. A migránsok közül 14-en meghaltak az út során, a hajó a holttesteket is elszállította a kikötőbe. 

Szintén szerdán mintegy 700 etitreai migránst is kimentettek a Földközi-tengerből. Őket az Orvosok Határok Nélkül szervezet hajója szállította egy másik szicíliai kikötőbe, Reggio Calabriába.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. július 30. 13:07
Szerintem az árúszállítók megtagadják a munkát a betolakodók erőszakossága miatt ..Az egész veszélyért az eu a hibás , csőcseléket rá kényszerítette Európára , Brüsszelből az összes ingyen élő sáskákat el kellett volna zavarni ,vagy megtagadni az veszélyes pusztító eu törvényeket .Brüsszelben pöffeszkedő vezérek Európát elpusztítják.
áfonya
2015. július 30. 12:59
Így halad a betolakodók erőszakossága hamarosan a védekező országok kénytelenek fegyvert használni , azután az eu a nagy jogvédő törvénnyel kinyalhatja a betolakodók seggét.
áfonya
2015. július 30. 12:53
Kommunistákból át vedlett balibbsik sose tudtak akkora erő képezni hogy a magyar nemzetet letudták volna verni ,ezért idegenekkel fogtak össze oroszokkal ,utánam az euval ,próbálkoznak Amerikával is összefogni a magyarok ellen.De a következő lehetőséget a betolakodókban látnak a magyar nép leveretési lehetőséget .Ballibnek teljesen mindegy hogy fertőző betegségeket behurcolnak ,mindig a nép ellen látnak hatalomba vissza jutást .Ballib eladni magát a népnek nem tudja ,ezért koholt vádakat terjesztenek a kormány ellen ,azt se bánnák ha a népen egy nagy járvány söpörne végig ,lényeg gyengíteni a magyar népet ,mert már a ballib hazugságaival nem tud kormányra kerülni.
Fakutya Lázár
2015. július 30. 00:22
lilaremény 2015. július 29. 21:20 "Ezek nem jóhiszemű "menekültek". Már az első lépésben az emberséggel is visszaélnek. Először bedobálják a keresztényeket a hajóról a vízbe. Később már jóval odébb meglátnak egy másik hajót akkor vészjelzéseket adnak le és kiverik a saját hajójuk fenekét" WELCOME THE NEW WORLD LÉGY ÜDVÖZÖLVE A VALÓ VILÁGBAN MATRIX
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!