Meghalt Tóásó Előd felesége

2015. július 24. 11:31

Harmincéves korában érte a halál Maria Elena Fortun de Toasót, adta hírül a Magyar Nemzet. A Baptista Szeretetszolgálat által Bolíviából megszöktetett Tóásó Elődöt augusztusban követte volna felesége Magyarországra a tervek szerint.

2015. július 24. 11:31

La Pazban tragikus hirtelenséggel elhunyt Tóásó Előd felesége, adta hírül a Magyar Nemzet péntek délelőtt. A harmincéves Maria Elena Fortun de Toasó az orvosi jelentés szerint egy fertőzés miatt került kórházba, ahol nem tudták megmenteni az életét.

A Magyar Nemzet megemlíti, hogy a Bolíviában fegyveres felkelésben való bűnrészesség miatt öt év tíz hónapos börtönbüntetést letöltő Tóásó Előd a börtönben ismerkedett meg későbbi feleségével, aki egy bolíviai ellenzéki politikus, Guillermo Fortun korábbi belügyminiszter lánya. 2012-ben, a börtönben házasodott össze a pár.

A Baptista Szeretetszolgálat április végén szöktette meg Bolíviából Tóásó Elődöt és egy társát, a tervek szerint Maria Elena Fortun de Toasó augusztusban követte volna férjét.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. július 24. 15:43
Nem lepett meg a hír. Nem is érten miért...
justiceforhungary
2015. július 24. 15:29
gyilkos diktatúra
lajkakutyus
2015. július 24. 15:03
Tóásó is vigyázzon magára... Sokat tudhat a szemkilövető szerepéről ebben az egész horrortörténetben. Őszinte részvétem Tóásó Elődnek!
Antigoné
2015. július 24. 13:53
A feleség nagyon kétségbe volt esve, és veszekedett is Előddel telefonon, amikor a tudta nélkül a férjét kihozták. Rossz előérzete volt. Sajnos, joggal. Előd pedig soha nem alhat nyugodtan, ha van egy kis lelkiismerete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!