A maláj gép lezuhanása utáni percekről került elő videó

2015. július 17. 09:39

Az oroszbarát szakadárok a maláj MH17-es járat még égő roncsai között kutattak, hogy megtudják, milyen gépről van szó. Ki engedte őket a légtérbe? – kérdezte egyikük.

2015. július 17. 09:39

Egy ausztrál hírportál eddig nem látott videót tett közzé az egy évvel ezelőtt Ukrajna felett lelőtt, és az oroszbarát szakadárok által ellenőrzött területen becsapódott maláj gép katasztrófája utáni percekről. 

A felvételen hallható, amint a lázadók szembesülnek vele, hogy egy külföldi polgári repülőgép csapódott be, méghozzá a maláj légitársaságé. Ekkor egyikük azt kérdezi: „Ki adott nekik folyosót?” Azaz: ki adott engedélyt a légtér használatára? 

A megrázó videón látható, hogy az elszenesedett, néhol még lángoló területen holttestek és poggyászok hevernek. A felkelők átkutatják a csomagokat, és az utasok iratait vizsgálják.

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megbünhõdte már a nép
2015. július 18. 21:58
Barmennyire cinikus is, de 300 meghalt szerencsetlen holland es malaj megmentette több ezer donyecki lakos eletét. Mert azota az ukrán legierõ egyaltalan nem bombazza azt a területet.
Peter8811
2015. július 18. 07:10
Írtam egy dalt az amerikaiak/ ukránok által lelőtt utasgép emlékére egy évvel ezelőtt: https://www.youtube.com/watch?v=v2lFPqYc0TE
foton koton
2015. július 18. 01:41
egysegelem "igaz kellett hozza par evtized, hogy felszabaditsak Kelet Europat. " Miről hazudozol, ember? Miféle felszabadítás????????? Most szállják meg a jenkik tankokkal kelet-europát!!!!!!!!!
foton koton
2015. július 18. 01:36
Lobe Wolf "arról nem tehettek, hogy egy segghülye gyilkos vadbarom ült a rakétarendszer kezelőpultja mögött," Már többször a szádba rágták hogy ez a rendszer 3 azaz három darab eszközből ál, és abból csak az egyik a kilövőállás A másik kettő a radarvezérlő és a tűzvezető rendszer Mivel a szakadároknak max csak a kilövő része volt meg a 3-ból, kizárt hogy 10 Km-re fel tudtak volna lőni vele 10km magasság + az oldalirán az több mint 23 KM Ilyen távolságra folyamatosan korrigálnia kell a tűzvezető rendszernek a rakétát, mivel közben a célpont is mozog
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!