Rendőrsorfal zárta le a francia-olasz határt az illegális bevándorlók előtt

2015. június 15. 10:40

Mintegy száz illegális bevándorló kezdett tiltakozásba Olaszországban, amiért az utat eltorlaszoló rendőrök nem engedték be őket Franciaországba.

2015. június 15. 10:40

Mintegy száz bevándorló tiltakozott Ventimiglia közelében a francia-olasz határon, mert a velük szemben felálló, az utat eltorlaszoló rendőrsorfal nem engedte belépni őket Franciaországba – látható az Euronews videóriportjában.

A rendőröket a regionális prefektúra utasította, hogy ne engedjék be az országba azokat, akiknek nincsenek rendben a papírjai. A bevándorlók egy része ülősztrájkba kezdett. „Az életünket kockáztattuk, hogy átkeljünk a Földközi-tengeren. Nehéz volt. Segítségre van szükségünk, de nincs semmi, nincs emberség. Készen állunk arra, hogy újra átkeljünk a tengeren. Készek vagyunk meghalni.” – mondta az egyik tiltakozó.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
melak
2015. június 19. 17:54
nem szeretitek a néger pinát?!
lutra
2015. június 16. 08:25
Haljanak meg a hazájukért, csináljanak rendet otthon, és ne meneküljenek.
Gázszerelő
2015. június 16. 06:25
Csányi Sándor: „…a derék Ángyán is, aki egy orvosi eset, véleményem szerint, vagy pedig tudatosan hazudik, picsányi Ánygán nem orvosi eset, hanem egy Igazat kimondó becsületes, a magyar vidék sorsát a szívén viselő HAZAFI Te viszont pi-csányi, egy BŰNÜGYI eset vagy, normális országban már 150 éves börtönbüntetésedet töltenéd Te legnagyobb "magyar" uzsorás
Gázszerelő
2015. június 16. 05:55
A magyar náczikok már a franciákat is felforgatják Eujopa seeeeeeeeeggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccssssssssss
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!