Putyin kiáll a jelenlegi FIFA-elnök mellett

2015. május 28. 15:49

Az orosz elnök szerint az USA megint rá akarja kényszeríteni az igazát a világra, de Oroszország mindent megtesz Sepp Blatter újraválasztásáért.

2015. május 28. 15:49

Az oroszoknak nem tetszik, sőt, egyenesen törvénytelennek tartják a FIFA és vezetői ügyében eljáró FBI, valamint az Egyesült Államok szerepét.

Ez egy újabb nyilvánvaló példa arra, hogy Amerika a saját igazságát és törvényeit kényszeríti a világra. Nem kétséges, mindent megteszünk annak érdekében, hogy Blatter urat újraválasszák a világszervezet élén” – fogalmazott Vlagyimir Putyin.

A svájci ügyészség egyébként büntetőeljárást indított a 2018-as oroszországi és a 2022-es katari világbajnokság odaítélése kapcsán is, hűtlen kezelés, pénzmosás és korrupció gyanújával.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2015. május 28. 20:41
Én már azt sem hiszem el a FIFA-nak, hogy a labda gömbölyű.
pemete jakab
2015. május 28. 20:40
Én már azt sem hiszem el a FIFA-nak, hogy a labda gömblyű.
moha
2015. május 28. 19:45
...ugelképesztő a magyarok megint simán rávehetőek a pártoskodásra.....ez a nemzet tragédiája , muszáj valami mellett / ellen állást foglalni, megértés nélkül is...nem ismertek magatokra??? ha itt bármiről szó van akkor az egy "másik" csapat akinek szintén jó lesz az ami az "egyik" csapatnak jó volt...emberek, hol az értelem??? csak az indulatok és az érzelmek...vezetve lesztek mindvégig..ilyen csapatnak ez való
kuwiq
2015. május 28. 19:29
Nincs mese , mindenhol az amcsiknál működő lobby törvényt kell meghozni, attól kezdve szabad a vásár. Mint tudjuk, ami az usa-n kívül történik, az korrupció, ami meg belül, az törvényes lobby tevékenység.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!