Irak szerint a dzsihádisták erői összeomlottak Tikritnél

2015. március 06. 12:02

Az iraki kormány offenzívájához síita fegyveresek is csatlakoztak.

2015. március 06. 12:02

Az iraki kormány információi szerint Tikritnél látható a dzsihádista Iszlám Állam fegyveres erőinek visszavonulása és összeomlása. Irak e héten kezdett háromfrontos offenzívába a stratégiai jelentőségű város visszafoglalásáért, a légierő támogatásával. 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. március 07. 06:44
FIDESZ-DK maffia koala várható: http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82484
korona
2015. március 06. 20:29
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- EGY VÉLEMÉNY ARRÓL, HOGY MAGYARORSZÁG IS VEGYEN RÉSZT AZ IA ELLENI HARCBAN, AMELYRE AZ USA-NATO KÉRI FEL, HOLOTT ŐK MAGUK ERŐSÍTIK FEGYVEREKKEL AZ IA-T. MI A CÉL? TÉRNYERÉS A NAGY IZRAEL MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ ÉS EGYCSAPÁSRA AZ EURÓPAI NEMZETÁLLAMOK ERODÁLÁSA "Vitathatatlan tény, hogy az USA gazdasági és katonai potenciálját használó pénzügyi háttérhatalom egy ősi vallási tévhittől vezérelve világhatalmi törekvési okán totális káoszt teremtett az arab világban. Az IÁ létrejöttét ez a politika és a nyomában sarjadó káosz szülte meg. most a felelősséget és a következményeit is szeretnék szétteríteni a világban, megosztva egyrészt a felelősséget, de a következményeit is. Az USA és velejéig gazember irányítói a civilizált világ a fehér keresztény Európa népeit és és évezredes értékeit kultúráját örökségét dobja oda a barbár pusztítóknak és az előlük menekülő primitív, Európában teljesen tájidegen népeknek. Jó lenne, ha végre feleszmélnének a nemzetek és a nyakukra ültetett, tévedésből és tudatlanságból megválasztott atlantista kormányaikat elzavarnák a fenébe. Amit ma az Unio művel a polgáraival, az minimum nemzetárulás, de mindenképpen bűntény. Semmi közünk a dzsihádista mozgalmak létrejöttéhez és ezért nem halhatnak meg Magyarok távol a hazájuktól. Azokat az egységeket a még létező határainkhoz kell vezényelni és tűzparancsot hirdetni az ott belépőkkel szemben. A kormány nyugodtan jelentkezhet a feladatra, jó helyre kerülnek!"
pitypang1125
2015. március 06. 14:54
Majd a jenkik, és a zsidók tesznek róla hogy ne legyenek a sikereik hosszú távúak!
StG
2015. március 06. 13:37
Ez jó hír (ha igaz), csak eddig mi a csudára vártak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!