Jól állnak a szakadárok Kelet-Ukrajnában

2015. február 11. 10:06

Váratlan rakétatámadás érte a kormányerők kezén lévő Kramatorszkot, a szakadárok pedig bekerítették Debalcevét.

2015. február 11. 10:06

Rakétatámadás érte a fronttól északra fekvő Kramatorszkot kedden Kelet-Ukrajnában. A szakadárok körbekerítették a Donyeck és Luhanszk közti közlekedési csomópontot Debalcevét. Szerdán Minszkben tárgyalnak a békéről a kormányerők és a szakadárok német-francia közvetítéssel.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. február 11. 16:50
" A szakadárok körbekerítették a Donyeck és Luhanszk közti közlekedési csomópontot Debalcevét." Egy hete még azt hazudta a puccsista ukrán kormány, hogy nincs semmiféle katlan.
3M..
2015. február 11. 11:31
Akkor ezért a nagy sietség, mert az ukrán hadsereg az összeomlás szélén. Porosenkó már tárgyalna fűvel-fával, érzi hogy hamarosan a nép kezébe veszi a sorsát, és elűzik. Csak szenvedés, háború, és visszafizethetetlen hitel köthető a nevéhez. Egy év alatt kivéreztette Ukrajnát, de a nép öntudatára ébredt. Szebb Jövőt!
Szúnyog
2015. február 11. 10:32
Csak azt nem tudni, ki lőtte Kramatorszkot. Ugyanis a sajtóban megjelent hazudozással ellentétben nem Tornado, hanem Uragan rakétákkal lőtték, melyek lőtávja 35 km, míg a legközelebbi orosz állások 45 km-re vannak. A hazai atlantista hazudozás egyik legárulkodóbb példája a napi.hu, mely nem átallott hamis tudósítása mellé olyan képet tenni, mely azt mutatja, hogy teljesen hülyének nézi az olvasót: http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/raketatamadas_ukrajnaban_sok_a_sebesult.593355.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!