Háborút hirdetett a jordán király az Iszlám Állam ellen

2015. február 05. 11:57

Abdullah király nagyon kiakadt a jordán katona élve elégetése miatt. Más szunnita szervezeteknek is elege van az Iszlám Államból.

2015. február 05. 11:57

Könyörtelen háborút hirdetett Jordánia királya az Iszlám Állam ellen, miután az élve felgyújtott egy jordániai katonát. Abdullah király Washingtonból való hazatérése után azonnal találkozott biztonsági tanácsával, és a hit, az értékek és az emberiesség elveinek védelmét ígérte.

Az Iszlám Államhoz hasonlóan szunnita iszlamista Muzulmán Testvériség jordániai vezetője is elítélte a szervezet viselkedését, amelynek szerinte semmi köze az igazi saria joghoz, amelyet a muszlimoknak szerinte követni kell.

A legkomolyabb szunnita muszlim oktatási intézmény, a kairói Azhar Egyetem pedig egyenesen az Iszlám Állam katonáinak megölésére, keresztre feszítésére vagy végtagjaik levágására szólított fel, mivel szerintük Allah és Mohamed ellen harcolnak.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2015. február 06. 07:32
Az IA (ISIS) zsidó partizánalakulat iszlám álruhában. Ime mire képesek a zsidók.
dick52
2015. február 06. 06:19
Erdekes modon, most egymast, es a keresztenyeket olik, ezek az alatok. Kulonos modon most nem Izrael az elsoszamu celpont. Volna egy kerdesem...
lutra
2015. február 05. 23:09
Na, az aztán komoly egyetem, ami végtagok levágására szólít fel. Mélyenszántó teológiai értekezéseket folytathattak a témáról... Egyik kutya, másik eb...
fiandre
2015. február 05. 20:21
Megértem a jordán királyt. Erre az állati, bestiális tettre nem lehet mással válaszolni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!