„Ezért fog Ukrajna győzni”

2015. február 20. 13:58

Ezzel a címmel készített hazafias videót a Mustang Wanted néven ismertté vált ukrán aktivista.

2015. február 20. 13:58

A Mustang Wanted néven elhíresült ukrán fiatal azzal vált ismertté, hogy magas építményekre mászik fel és közben videót készít. Az úgynevezett „buildering” vagy – ahogy szláv nyelvterületen nevezik – „rufing” (az angol roofing szóból) népszerű tevékenység Oroszország és Ukrajna fiataljai körében. Mustang Wanted – aki tavaly nyáron a budapesti Szabadság és az Erzsébet hidat, illetve a Szent István Bazilikát is megmászta már – elhagyta régi nevét, és 2014 év végén Slava Ukraini (Dicsőség Ukrajnának) néven tette közzé a fenti hazafias videoklipet.

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Himalája
2015. február 21. 14:04
"Ezért látja el a szakadárokat "segélyszállítmányok" útján." Ha így van, akkor ezt egy ideig már nem kell. A Debalcsevói katlan felszámolásánál nagyobb hadizsákmányra tettek szert, mint tavaly, amikor felszámolták az Illovajszki katlant 5 ezer ukrán katonával. Csak különböző lőszerből több mint 500 tonnát zsákmányoltak.
Akitlosz
2015. február 21. 02:33
Ahhoz képest, hogy ekkora ukrán hazafi még ukránul sem tud és orosz nyelvű címet adott a videójának.
kzs2
2015. február 20. 20:47
Éljen a kisebbségek jogait eltipró új diktatúra! Ukránok nem tanultak semmit se korábbi elnyomóiktól? Legalább elismerné a ruszinokat, mint ahogy megtették ezt a szlovákok, lengyelek, magyarok. Vagy Kárpátaljának adna valami autonómiát, ha már ukránoknak nem sok nyoma van a Kárpátoknak a nyugati oldalán.
Senye Péter
2015. február 20. 18:18
Ukrajna Koszovó ismétlése valamivel nagyobb méretben és súlyosabb következményekkel. Van, akiknek semmi sem drága.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!