Élve égette el a jordán pilótát az Iszlám Állam

2015. február 03. 22:00

A dzsihadisták kedden tettek közzé egy videót, amely állításuk szerint a jordán pilóta kivégzését mutatja.

2015. február 03. 22:00

Élve elégette a fogságában lévő jordániai pilótát az Iszlám Állam terrorszervezet egy kedden közzétett, de még január 3-án készült felvétel szerint.

A jordániai pilótát még tavaly december 24-én fogták el Szíriában, miután a dzsihádisták lelőtték a vadászgépét, amellyel az Amerika vezette vezette terrorellenes koalíció tagjaként hajtott végre támadásokat a milicisták állásai ellen.

Az Iszlám Állam korábban azzal fenyegetőzött, hogy megöli a pilótát, ha a jordán kormány nem enged szabadon egy halálra ítélt iraki dzsihadistát.

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabadon ébredők
2015. február 04. 15:45
Gerard swope Jól nyomod, ne hagyd abba!!!!!!!!!! Csillagos 5-ös:) Néha magyarul is idézhetnél azért fontosabb mondatokat
Szabadon ébredők
2015. február 04. 14:21
Ultima Ratio "Ja de tegyük hozzá: - leszarom Izraelt, konkrétan nulla szinten érdekel, ha kicsinálják az arabokat az sem érdekel" Már most is HAZUDSZ A magyar nyelv szabályai szerint te az arabokat szarod le Különben forditva irtad volna
Szabadon ébredők
2015. február 04. 14:19
Ultima Ratio A 1.5+ órás Ébresztőfilmet is végignéztétek?????????, De ne hazudj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szabadon ébredők
2015. február 04. 14:18
Warwolf [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 4. 12:35 2 @beobachter Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele vagy mással szexuális cselekményt végezzen, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Érdekes, a Talmud mást ír erről "Sanhedrin 55b. Egy zsidó elvehet egy három éves kislányt feleségül (pontosan 3 éves és egy napost) Sanhedrin 55b. Egy zsidó nemi kapcsolatot tarthat fönn egy gyermekkel ha a gyermek kilenc évnél fiatalabb. Kethuboth 11b. "Ha egy felnőtt ember egy kislánnyal közösül, az nem büntetendő." " http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/talmudm.htm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!