Hallgattak a fegyverek kedden Donyeckben

2014. december 09. 21:22

A fegyverszüneti megállapodás első napját, az úgynevezett „Csend napját” mind az ukrán csapatok, mind az oroszbarát szakadárok tiszteletben tartották.

2014. december 09. 21:22

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kedden úgy vélekedett, a tűzszüneti megállapodás ellenére még sokáig nem csökken a feszültség a térségben. Ugyanakkor hozzátette: nagy reményeik vannak a tűzszünettel kapcsolatban.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2014. december 10. 11:22
A nem is annyira szélső bal miért rajong? Csak nem a CIA-ért? 'CIA torture report' (http://www.theguardian.com/us-news/cia-torture-report)
Senye Péter
2014. december 10. 10:55
Ha már az oroszokról van szó... Orosz milliárdos megvette a kiközösített DNS tudós Nobel érmét - hogy visszaadja neki. (Russian billionaire buys Nobel medal of ostracized DNA scientist… to hand it back) [http://www.rt.com/news/212943-usmanov-nobel-prize-medal/] [James Watson a négerek szellemi képességeit kétségbe vonó kutatási eredményt hozott nyilvánosságra néhány éve, az érmet a fekete listára helyezés miatti anyagi gondjai miatt bocsátotta áruba.]
Akitlosz
2014. december 09. 21:48
Na vagy az van, hogy a Mandinereseknek nincsen pénzük több TV csatornára előfizetni, vagy pedig kimondottan Euronews és ATV rajongók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!