Rákos daganathoz hasonlította a szakadár területeket Porosenko

2014. november 04. 18:46

Az ukrán elnök kijelentette: bizonyos szinten blokád alá kell venni a kelet-ukrajnai szakadár területeket, hogy ne terjedjen tovább ez a „rákos daganat”.

2014. november 04. 18:46

Petro Porosenko ukrán elnök blokáddal fenyegette meg az oroszbarát szeparatisták által ellenőrzött kelet-ukrajnai szakadár területeket kedden, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) kijevi ülése előtt. Az államfő szavai szerint Ukrajna kénytelen bizonyos szinten blokád alá vonni a szeparatista fegyveresek által megszállt területeket, hogy – mint fogalmazott – „ne engedje továbberjedni ezt a rákos daganatot”.

Úgy ítélte meg, hogy a szakadárok által vasárnap megtartott – Kijev által törvénytelennek minősített – választások után jelentősen megnövekedtek a Donyeck és Luhanszk megyében élők normális életkörülményeit fenyegető tényezők. „A térségben káosz uralkodik, rablások, fosztogatások zajlanak, mélyre zuhant az ott élő emberek életszínvonala, akik az alapvető védelmet sem kapják meg a bűnözőkkel szemben” – szögezte le. Ezek alapján kilátásba helyezte, hogy megszigorítják az ellenőrzést a szakadár területek felől az ország többi részébe vezető utakon.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. november 05. 06:51
Te meg a majdanos haverjaid vagytok a rakos daganat. A keletiek pedig az immunreakcio.
ciprióta
2014. november 05. 05:20
putyin a lugandon rákdaganatát szerencsésen megörökölte.....egyre biztosabb információk szerint az orosz führer rákbeteg, napjai meg vannak számlálva......csak igy tovább ruszofilek.
EU Diktatúra
2014. november 04. 22:44
Arlet: "Ez a legfőbb baj velük. Militaristák, agresszívak, terjeszkedni, háborúzni akarnak." Miért beszélsz ilyen csúnyán a kazár közel-keleti fajtársaidról?:) Jó hogy most igazad van, de akkor is Ez már holotagadás
tango47
2014. november 04. 21:33
Ismerős mondatok: 56-ban ugyanígy minősítették a forradalmárokat a rákosista hatalom képviselői.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!