Nincs áram Luhanszk megyében

2014. október 16. 10:47

A mobil- és internetkapcsolat hétfői megszűnése után az áramellátás is megszűnt Luhanszk megyében a heves szeparatista tüzérségi támadások következtében.

2014. október 16. 10:47

A Luhanszk város közelében folyó heves szeparatista tüzérségi támadások következtében megszakadt az áramellátás az egész megyében, az ukrán hadsereg és az oroszbarát szakadárok által ellenőrzött területeken egyaránt – közölte csütörtökön Hennagyij Moszkal Luhanszk megyei kormányzó.

A tisztségviselő azt mondta, hogy hétfő estétől megszűnt a mobil- és internetkapcsolat is. Az elmúlt napokban az elektromos művek kárelhárításokat végző szakemberei többször kerültek tüzérségi tűz alá, közülük négyen vesztették életüket, hárman súlyosan megsebesültek.

Donyeck megyében 65 településen nincs áram a harcok miatt.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2014. október 16. 11:29
Fordítok: az ukrán kormányerők szétlőtték az áramellátást biztosító infrastruktúrát, és most ráfogják a szakadárokra. A NATO is grafitbombákkal támadta a szerbek áramellátását a háborúban. Az,hogy ezzel a korházak áramellátásának is vége lett, nem zavarta őket. A kérdés , hogy direkt most lőttek szét mindent az ukránok, vagy csak balfaszok voltak? Mint ahogy azon a hadgyakorlaton amikor egy utasokkal teli, orosz Tu-54-est lőttek le, SZ-200 rakétával egy hadgyakorlaton.
csuka
2014. október 16. 11:20
A mocskok világháborút akarnak: "Chuck Hagel védelmi miniszter szerdán bejelentette, hogy az amerikai hadseregnek konfrontálódnia kell a terroristákkal és a modern orosz hadsereggel. Ide jutott a helyzet, kész tényként kezelik az Oroszország elleni háborút." hidfo.net
3M..
2014. október 16. 10:56
Új-Oroszország sajnos nagy árat fizet. Ez a kicsiny ország születése óta, a szomszédja agressziójától szenved. Mint egy újszülött aki az életéért küzd. Minden demokratikus államnak támogatnia kell az új életet. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!