Bekerült a brit parlamentbe az EU-ellenes UKIP

2014. október 10. 15:41

A korábban konzervatívként mandátumot szerző Douglas Carlswell lemondása miatt kiírt clantoni időközi választást ismét ő nyerte – immár az UKIP színeiben.

2014. október 10. 15:41

Bekerült a brit parlament alsóházába az unióellenes Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja (UKIP), miután az egyik időközi választáson a párt jelöltje megszerezte a szavazatoknak majdnem 60 százalékát.

Némi pikantériát ad a dolognak, hogy az a Douglas Carlswell szerezte meg a mandátumot, aki korábban konzervatív képviselő volt, és éppen a mandátumáról való lemondása miatt kellett kiírni az időközi választást. 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. október 11. 07:27
Azert ez plusz pont az angoloknak. Szint valtott -> lemond, uj megmerettetes, gyoz, bekerul. Igy korrekt, es ez az amiben mi sajnos durvan lemaradunk a britektol.
Riwen
2014. október 10. 19:13
Nagy győzelem. Heywood and Middletonban is csak 600 szavazattal győzött a Labour. Így tovább! Bár nekünk is lenne egy ilyen pártunk egy ilyen elnökkel...
Akitlosz
2014. október 10. 17:57
"A korábban konzervatívként mandátumot szerző Douglas Carlswell lemondása miatt kiírt clantoni időközi választást ismét ő nyerte – immár az UKIP színeiben." Ezt a trükköt! Zseniális! Magyarországon egyszerűen átült volna választás nélkül.
tunde04
2014. október 10. 17:46
ezt az elszakadást elqrtátok! az, h most bekerült a Parlamentbe az unió ellenes Ukip, már nem oszt, nem szoroz! Ha elszakadtatok volna, akkor nem kellene már unió ellenesnek lennetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!