Megérkezett Észtországba Obama

2014. szeptember 03. 10:48

Az amerikai elnök a NATO-csúcson megerősíti majd az USA elkötelezettségét a NATO kollektív védelme mellett, így akarja megnyugtatni a szövetség keleti államait.

2014. szeptember 03. 10:48

Tallinnban Obama a kétoldalú tárgyalásokon felül együttesen is megbeszélést folytat majd az észt, a lett és a litván elnökkel, valamint észt és amerikai katonákkal találkozik majd és fiatalok előtt is beszédet mond.

Az amerikai elnök csütörtökön részt vesz majd a NATO vezetőinek walesi tanácskozásán, az első nap Afganisztán lesz a téma és összeül a NATO-Ukrajna bizottság is. A csúcs második napjának témája a NATO és a transzatlanti kapcsolatrendszer jövője lesz.

Obama európai útja pénteken zárul.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2014. szeptember 04. 08:37
Azonnal zárjátok el az ezüstöt, itt van Barack!
Kolompár Tarzan
2014. szeptember 03. 22:33
Majd ha ez a bokszosképű fasz odamegy Putyinhoz, és elnézést kér azért, mert hazudtak Gorbacsovnak annó, amikor feloszlatta a VSZ-t, cserébe azért az ígéretért, hogy nem fogják kelet felé bővíteni a NATO-t és nem visznek a volt VSZ tagokhoz fegyvereket, na akkor fogok én elhinni ennek a zsidó-bérencnek bármit.
Ángyán Páván
2014. szeptember 03. 14:33
Ölég feltünő lehet a sok szőke között.
kizökkentidő
2014. szeptember 03. 14:20
Fékek és ellensúlyok voltak nála?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!