Kukába dobtak egy ukrán politikust

2014. szeptember 16. 15:27

Feldühödött emberek szemeteskonténerbe borítottak egy parlamenti képviselőt kedden Kijevben, az ukrán törvényhozás épülete előtt.

2014. szeptember 16. 15:27

Szemeteskonténerbe borítottak egy parlamenti képviselőt kedden Kijevben, az ukrán törvényhozás épülete előtt: Vitalij Zsuravszkijt – aki korábban a posztjáról eltávolított Viktor Janukovics volt ukrán államfő mögött álló Régiók Pártja képviselőjeként jutott be a parlamentbe – dühös emberek azzal vádolták meg, hogy „az olyanok miatt, mint ő, testvéreik és barátaik halnak meg”. A képviselő a felvételek szerint csendesen tűrte a megaláztatást.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. szeptember 17. 06:50
Ukrán típusú demokrácia. Strasbourg is jóváhagyná mint véleményalkotási szabadságot, lásd a mi ukránjaink pere.
Willard
2014. szeptember 16. 23:02
A globalizáció és multikulti az idén hatalmasat reccsent pofára...be kell látnia a Nyugatnak, hogy nemzetek is lézetnek, nem csak a pénzarisztokrácia uralta, Európát egységesen egyenfogyasztóvá tenni akaró nagyétvágyú puhatestűek. A francói értékektől és a katolikus klérustól elérni akaró spanyolok megkapják a katalán fiaskót, a "windsori" levitézlett bagázs elveszti Skóciát. És utánuk több is jön talán... Az, amit Porosenkó csokicézár művelt az elmúlt hetekben az pedig szintén a Nyugat csődje. Putyin a Nyugatot Ukrajnában leckézette meg. a globalizmusnak befellegzett. A világsajtót bejárt kukásjelenet ennek ékes bizonyítéka: Kijevben NINCS potens vezetés. Kijevben a Nyugat marionettjei vannak, akiket Új-Oroszország - hál'Istennek - végre tárgyalóasztalhoz kényszerített és kész tények elé állított: a kisebbségekkel nem lehet Brüsszel és Kijev kénye-kedve szerint elbánni.
Bankkárkormány
2014. szeptember 16. 22:39
Arletet miért nem teszitek már karanténba?? A sziájé magyar hangja A cnn hazugságait öklendezi ide
Bankkárkormány
2014. szeptember 16. 22:36
Kukába dobtak egy ukrán politikust Könyörgünk, orbánt is! Aláírók: 5 millió magyar
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!