Vasárnap tárgyal az orosz és az ukrán fél

2014. augusztus 15. 20:14

Berlinben négyoldalú diplomáciai megbeszélést tart vasárnap az ukrán, az orosz, a francia és a német külügyminiszter. Ezt Pavlo Klimkin az ukrán külügyi tárca vezetője hozta nyilvánosságra pénteken Twitter mikroblogjában.

2014. augusztus 15. 20:14

Arról, hogy miről tárgyal majd Szergej Lavrov orosz, Frank-Walter Steinmeier német és Laurent Fabius francia külügyminiszterrel semmit sem hozott nyilvánosságra. Akár szögletes lesz az asztal vagy kerek, tárgyalni kell, jegyezte meg Klimkin.

A négyoldalú tanácskozás napirendjén nyilvánvalóan a kelet-ukrajnai válság rendezésének lehetőségei lesznek, valószínűleg szóba kerül majd az ukrán határhoz érkezett orosz segélyszállítmány ügye, valamint az orosz katonai járművek behatolása Ukrajna területére.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex44
2014. augusztus 15. 20:56
Azért remélem hogy érdemben is történik valami .
kjkj945
2014. augusztus 15. 20:45
Kelet-Ukrajna annektálásáról?
Türelem
2014. augusztus 15. 20:33
Az olasz miniszterelnök ma a szicíliai Gela-ban járt. A városháza előtt tömeg fogadta, s háború helyett munkát, valamint az amerikai támaszpontok kiutasítását követelték. A miniszterelnököt a hátsó ajtón kellett kimenekíteni. Mikor fog a magyar és az európai baloldal hasonló jelszavakkal az utcára menni, mondjuk az amerikai nagykövetség elé. A támaszpont nálunk lemaradhat a tábláról, elég ha háború helyett munkát kérnek. Várom, hogy a DK, az MSZP, az Együtt-PM, az LMP fellép az amerikai háborús politika ellen. Ha ezt megteszik, akkor azt mondom, hogy van Magyarországon baloldal. Jelenleg nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!