Orosz szeparatista vezér: Voltak BUK rakétáink

2014. július 24. 16:27

A Reuters-nek nyilatkozó Alekszander Kodakovszkij, a Vosztok zászlóalj parancsnoka elismerte, hogy az ukrajnai orosz lázadók birtokoltak BUK rakétákat. Washington szerint ezzel a típussal lőtték le a maláj repülőgépet.

2014. július 24. 16:27

A maláj repülőgép lelövése előtt az ukrajnai orosz lázadók dicsekedtek azzal, hogy vannak BUK rakétáik. A tragédia után már nem. Sőt, tagadják, hogy ilyen rakéták a birtokukban lennének.

Alekszander Kodakovszkij, a Vosztok orosz lázadó zászlóalj parancsnoka viszont a Reuters-nek elismerte, hogy voltak a lázadóknak BUK rakétáik – neki legalábbis ilyen ismeretei vannak. Kodakovszkij ugyanakkor arról beszélt: bárhogy is történt, Ukrajna provokálta ki, hogy a BUK-ot használják és egy civil repülőgépet lelőjenek.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. július 24. 22:42
Főleg ha meglátná, hogy hogy írtad le a nevét!::) Mengyelejev is valami ukrán szeparátorista? akkor a bicikli dicikli tulajdonképen.
pitypang1125
2014. július 24. 22:22
Hol vannak a Jenki műhold felvételek? Már régen odaverték volna az Oroszok orra alá, ha az éppen nem a puccsisták, és a nagy demokrata nyugat újabb kudarcát, mocskosságát igazolná! Szemétláda globalista banda!
Peter8811
2014. július 24. 21:50
A következő megpattanó amerikai felderítő majd beszámol Moszkvába hogyan lőtte le Kiev amerikai utasításra a Putyin gépének hitt maláj gépet?
thymian
2014. július 24. 19:53
Amerika még mindig adós a műholdfelvételek nyilvánosságra hozásával. AZ oroszok közzé tették az ő megfigyeléseiket, innentől nyilvánvaló, ki a hunyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!