Maláj gép: független vizsgálatot szorgalmaz az ENSZ BT

2014. július 18. 17:51

Teljes, alapos és független nemzetközi vizsgálatot szorgalmaz az ENSZ Biztonsági Tanácsa a csütörtökön Kelet-Ukrajnában lelőtt maláj repülőgép ügyében.

2014. július 18. 17:51

Teljes, alapos és független nemzetközi vizsgálatot szorgalmazott pénteken az ENSZ Biztonsági Tanácsa az egy nappal korábban Kelet-Ukrajnában lezuhant malajziai utasszállító ügyében tartott rendkívüli ülésen.

A BT egyhangúan elfogadott nyilatkozatában azt hangsúlyozta, hogy minden résztvevő félnek biztosítania kell a vizsgálatot végző tisztségviselők számára a 298 halálos áldozatot követelő katasztrófa helyszínének megközelítését.

A világszervezet egyik legfőbb szerve a felelősségre vonás fontosságát is kiemelte a dokumentumban.

Az ukrán hatóságok és a helyi oroszbarát szakadárok egymást vádolják a gép lelövésével, de az amerikai hírszerzés előzetes értékelése szerint a kelet-ukrajnai szakadárok által kilőtt rakéta találta el a lezuhant maláj utasszállítót.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oxycoccus
2014. július 19. 09:48
KGBélát szakértőnek!
Kárpáti Zoltán
2014. július 19. 08:54
Független vizsgálat csak úgy lehet, ha az amerikaiak semmilyen közvetlen és közvetett módon nincsenek benne, sem az ukránok. Nekik ugyanis nem érdekük az igazság kiderülése.
Palesztin holokauszt
2014. július 19. 02:39
Arlet mondta Sara Firth a Buzzfeednek, aki szerint semmi köze nem volt a valósághoz a Russia Times híreinek." Akkor a cnn, abc, nbc ÖSSZES riportere is felmondhatna Egy igaz hír nem hagyta el soha a szájukat, folyton hazudnak vagy félretájékoztatnak Most például miért nem hír hogy Német és franciaországban is nagy tüntetések vannak-voltak a gázai mészárlás ellen????????????????????
Palesztin holokauszt
2014. július 19. 02:33
"Szégyen ami Európa keleti felében történik, Európában, a XXI. században. Kik azok, " cionisták Össze akarják ugrasztani Oroszországot és az eu-t Mellesleg igazad van, de LÁSS ne csak NÉZZ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!