A szakadárok szerint az ukránok fabrikálták a beszélgetést

2014. július 18. 18:34

Oleh Carjov ukrán szakadár politikus szerint az ukrán biztonsági szolgálat „fabrikálta” azt a hangfelvételt, amely állítólag bizonyítja, hogy a szakadárok lőtték le a maláj repülőt.

2014. július 18. 18:34

Az ukrán biztonsági szolgálat (SZBU) „fabrikálta” azt a hangfelvételt, amely állítólag bizonyítja, hogy a délkelet-ukrajnai felkelők lőtték le a maláj utasszállítót – mondta Oleh Carjov ukrán szakadár politikus pénteken a Rosszija 24 állami hírtelevízióban.

Az adásban lejátszották a hangfelvétel egy részletét, amely az SZBU honlapjára előző este került fel. A hangfelvételt tartalmazó video feliratozása szerint a szakadár fegyveresek egy parancsnoka az orosz katonai hírszerzés igazgatójának jelentett. Azt állította, egy kozák egységük lelőtt egy polgári repülőgépet. Oleh Carjovot a „luhanszki és donyecki népköztársaságokból” alakított Novorosszija parlamenti elnökeként mutatták be.

Jurij Szerhejev, Ukrajna ENSZ-nagykövete magyar idő szerint késő délután ismertette a világszervezet Biztonsági Tanácsában az utasszállító tragédiájáról Kijev rendelkezésére álló bizonyítékokat, köztük a szóban forgó hangfelvételt is.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2014. július 19. 09:17
Az a bizonyos videó egy nappal a gép lezuhanása előtt készült. http://news.antiwar.com/2014/07/18/despite-hysteria-on-malaysia-airlines-mh17-little-solid-evidence/
balbako_
2014. július 19. 09:14
A posztkomcsiktól nem áll távol a bizonyíték hamisítás....
ciseaux
2014. július 19. 01:17
10 órával az esemény után már minden "mérvadó" nemzetközi média ezt adta...Éedekes! Az ukránoknak kész anyaguk lehetett? Vagy azok, akik ezt az "eseményt" kitalálták, már annyira előre terveztek, hogy kész a teljes forgatókönyv.... A tragédia lehetséges variációiról már nem is beszélve. Jut eszembe! 1975-ben a Malév Beyrut-i járata "eltünt", vagy az izraeliek lelőtték.... Azóta sem adtak ki engedélyt a roncsok felkutatására, mert izraeli felségvizeken van... http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Mal%C3%A9v_240-es_sz%C3%A1m%C3%BA_j%C3%A1rata
realista
2014. július 18. 22:05
"a szakadár fegyveresek egy parancsnoka az orosz katonai hírszerzés igazgatójának jelentett" Na, ha ez meg is történt volna, akkor tuti, hogy az ukránok erről semmit nem tudnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!