Sok az euroszkeptikus, de nőhet a kompromisszumkészség

2014. június 02. 13:56

Az euroszkeptikusok nem tudják megbénítani az EP-t, viszont nekik köszönhetően a jobb- és balközép pártok inkább egyezkednek majd – véli az EPP frakció alelnöke.

2014. június 02. 13:56

Egy belga szocialista képviselő, Kathleen Van Brempt szerint viszont nem szabad egységes tömbként kezelni a szélsőjobb- és szélsőbaloldali euroszkeptikus pártokat. 

A belgiumi flamand szélsőséges párt színeiben bejutott politikus azt mondta: ha már muszáj őt szélsőségesnek nevezni, akkor szélsőségesen államszövetség párti. „Szóval, ha ez a szövetségi rendszer nem működik, nem leszek elégedetlen” – fejtette ki Gerolf Annemans.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2014. június 02. 21:26
Ezennel feloszlatom az EU-t. Mindenki menjen haza.
drkovax
2014. június 02. 18:12
Dehogy nőhet. A balosok zsaroló potenciálja nő. Mert nekik ott sem ciki együttműködni a kommunistákkal, csak a jobboldali szkeptikusok lesznek kitiltva a PC közbeszédből ...
pimepime
2014. június 02. 14:14
"A belgiumi flamand szélsőséges párt színeiben bejutott politikus azt mondta: ha már muszáj őt szélsőségesnek nevezni, akkor szélsőségesen államszövetség párti." ------------ Tényleg, miért "muszáj" bárkit akarata ellenére megbélyegezni, felcímkézni, demokraták?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!