Levágták az ujjukat, amiért szavaztak

2014. június 16. 09:35

A tálibok több férfit is elraboltak és levágták az ujjukat, amiért szavaztak az afganisztáni elnökválasztáson.

2014. június 16. 09:35

Afganisztánban lemoshatatlan tintával jelölik meg a mutatóujját annak, aki már szavazott, hogy ne szavazhasson még egyszer. A tálibok megjelölt ujjú férfiakat raboltak el, és levágták a kékre festett mutatóujjukat.

Az afgán elnökválasztás nagy esélyese az egykori külügyminiszter, Abdulla Abdulla, de jó esélyeket jósolnak a volt pénzügyminiszternek, Asraf Gáninak is. 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eisenberger Benjámin
2014. június 16. 16:50
Tisztelt kommentelők (tisztelet a kivételnek)! A táliboktól ilyen gyorsan eljutni Semjénig és Vonáig, mondhatom, csodálatos szellemi teljesítmény. Kik is a fanatikusok nálunk? ezeket elolvasva nem is lehet kérdés. Persze az önök számára a bolgár maffiózó oligarchával barátkozó-üzletelgető szemkilövető az etalon. Olyanok is, mint ő, Isten mentse meg az országot az ilyenektől.
kjkj945
2014. június 16. 16:42
Pedig a tálibok is magyarok. ""Ingyom-bingyom talibe Tutálibe málibe ""
celkereszt
2014. június 16. 12:42
Aki először kitalálja, hogy ki mondta az alábbi idézete, 1 éves ingyenes tagságot nyer a Magyar Gárdába. "az iszlám az emberiség utolsó fénysugara a globalizmus sötétjében"
magnamater
2014. június 16. 10:48
Ujjlevágással büntetni előbb az oroszoknak jutott eszébe.Körülbelül abban az időben,mikor Európában a keresztény vallást reformálták, az orosz ortodoxok azon vesztek össze, hány ujjal kell keresztet vetni, S aki ezen kérdésben nem a megfelelő határozatot hozta, ujjait levágták és a tóba fojtották. Hogy mi okból hozom ezt fel? Európa vagy Oroszország? Az előbbinek van némi előnye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!