Donyeckben megszállónak tekintik Ukrajnát

2014. május 11. 16:44

A vasárnapi népszavazás után megszállónak tekintenek minden ukrán fegyveres erőt a Donyeck megyei szakadárok, jelentette ki vezetőjük. A referendumot követően saját állami szerveket és hadsereget hoznak létre a most még ukrán tartományban.

2014. május 11. 16:44

A népszavazás után megszállónak fogunk tekinteni minden ukrán fegyveres erőt, jelentette ki vasárnap Denisz Pusilin szakadár vezető, a donyecki népköztársaság társelnöke. Az oroszbarát vezető kijelentette, hogy a kelet-ukrajnai megye önállóságáról tartott referendum után mihamarabb saját állami szerveket és hadsereget hoznak létre.

Közben az ukrán belügyminisztérium közölte, hogy a Donyeck megye északi részén folyó terrorellenes művelet keretében szakadárok útellenőrző pontjait semmisítették meg Szlovjanszk, Kramatorszk és Krasznij Liman városoknál. A közlemény szerint sem a biztonsági erők tagjai, sem civil lakosok nem sérültek meg a műveletben.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. május 11. 20:29
Ugy ertitek, ha megnyeritek, nem? Azert a formasagokat csak be kene tartani :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!