Kijevben járt a CIA első embere

2014. április 14. 20:17

A Fehér Ház szóvivője megerősítette azokat az orosz sajtóértesüléseket, miszerint Kijevben járt a hét végén John Brennan, az amerikai CIA igazgatója. Janukovics szerint a CIA erő alkalmazására bátorítja a kijevi kormányt.

2014. április 14. 20:17

Jay Carney, az amerikai elnöki hivatal szóvivője hétfőn közölte, hogy a CIA igazgatója, Brennan egy európai körút során fordult meg az ukrán fővárosban. Viktor Janukovics megbuktatott ukrán elnök az utóbbi napokban azzal vádolta meg a CIA-t, hogy az erő alkalmazására bátorította a kijevi vezetést. Ezt az ügynökség a maga részéről cáfolta.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Simlicska Gordon
2014. április 14. 23:25
"Viktor Janukovics megbuktatott ukrán elnök az utóbbi napokban azzal vádolta meg a CIA-t, hogy az erő alkalmazására bátorította a kijevi vezetést. Ezt az ügynökség a maga részéről cáfolta." Maga a látogatás a bizonyíték arra hogy ők állnak az egész majdan balhé mögött Úgy ahogy szíriában, kibíában, irakban, mindenhol az amcsik keverik a szart Putyinban emberükre akadtak
Kárpáti Zoltán
2014. április 14. 22:47
A birodalom már annyira kapkod, hogy már a látszatra sem figyel oda. Az angyalt játssza, miközben kilóg a méretes lóláb.
polnemkor
2014. április 14. 22:30
Kik kis lőttek a Majdanon a háztetőkről, miután megszületett a megállapodás a békés megoldásról? Mit is telefonoztak az észt külügyminiszternő és Ashton néni? Mire volt válasz a Parlament megtámadása, megszállása, ami az államcsínyt lehetővé tette? Azóta milyen nagy kuss van ezekről a dolgokról! Csak úgy eszembe jutott...
polnemkor
2014. április 14. 22:07
Ha valakinek netán nem lett volna egyértelmű, ki kavarják ott a szart hosszú évek óta, kik csinálták a "narancsos forradalmat" a "gázhercegnővel" (ami elsőre nem jött be, ezért tavaly újra kellett játszani) dollármilliárdokat pumpálva a "forradalmár" oligarcháknak (Lenin, Hitler, nem ismerős a történet? -nincs új a nap alatt!), kik küldtek kommandósokat a Majdanra és most Kelet-Ukrajnába (A Greystone Ltd. vállalat zsoldosai az ukrán különleges rendőri alakulatok egyenruháját viselik, a Greystone alakulatai a Jacenyuk-kormány szolgálatában áll és aktívan részt vesz a kelet-ukrajnai függetlenségi harcok leverésében.).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!