Oroszok hatoltak be az ukrán flotta szevasztopoli parancsnokságára

2014. március 19. 11:50

El akarta foglalni kétszáz orosz tüntető az ukrán haditengerészet szevasztopoli parancsnokságát, ahova be is hatoltak. Ezután az orosz flotta parancsnoka tárgyalt az ukrán ellentengernaggyal.

2014. március 19. 11:50

Kétszáz oroszpárti tüntető tört be az ukrán haditengerészet szevasztopoli parancsnokságára egy mentőautó segítségével, miután leütötték a lakatot – írja a BBC.

A fegyvertelen behatolók kitűzték az orosz zászlót a bázis számos pontján. A parancsnokság munkatársai elbarikádozták magukat, pár hivatalnok elhagyta a területet. Az ukrán haderő annak ellenére nem lő, hogy Kijev felhatalmazta rá.  
 
Az Index szerint ezután azonban megjelent az orosz flotta parancsnoka is , Alekszandr Vitko, aki tárgyalásba kezdett az ukrán ellentengernaggyal, Szergej Gajdukkal a bázis elhagyásáról, majd a megbeszélést nem kommentálva távozott a helyszínről. 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2014. március 19. 12:33
kellett az amcsiknak medvét hergelni,megkapták
Kárpáti Zoltán
2014. március 19. 12:30
Fegyvertelen tüntetőkkel szemben csak nem kell használniuk az önvédelmi fegyvereiket...
StG
2014. március 19. 12:19
Nem irigylem az ukrán katonákat, Normál esetben ilyennél minimum néhány lábonlövés lenne a tárgyalási alap. De persze fegyvertelen "civilekre" még akkor sem jó dolog lőni, ha agresszívek, ill. rögtön kapnának a nyakukba, egy "humanitárius" orosz szakaszt.
Csörgő-Palló-Munkács-Técső
2014. március 19. 12:04
Elismerésem mindkét félnek, hogy ellentétben a HABZÓ SZÁJÚ, VÉRES KEZŰ kapzsidó USÁVAL, kulturáltan, CIVILIZÁLTAN, emberségesen igyekeznek viselkedni e kiélezett helyzetben is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!