Készülnek a népszavazásra Krímben

2014. március 08. 16:38

A krími vezetésnek nincs takargatnivalója, várják a megfigyelőket a jövő vasárnapi népszavazásra – mondta az egyik vezető politikus.

2014. március 08. 16:38

A Krími Autonóm Köztársaságban a hatóságok megkezdték az Oroszországi Föderációhoz való csatlakozásról szóló népszavazás előkészületeit. Szevasztopol egyik vezető politikusa azt mondta, nincs takargatnivalójuk, nyugodtan érkezhetnek nemzetközi megfigyelők a népszavazásra.

A Euronews kiemeli: nem minden krími orosz elszakadáspárti, sokan inkább csak nagyobb autonómiát szeretnének.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. március 09. 00:49
Szép és derék. Kárpátalján mikor lesz népszavazás?
berzsian56
2014. március 08. 19:00
A népszavazás eredménye nem lehet kérdéses. A Krím az oroszoké volt ,és marad.Az igazi kérdés az, mit lép erre a nyugat. Elfogadják , vagy berzenkednek még egy darabig, azután érdekeiket felismerve morrogva ugyan de elfogadják, tudomásul veszik. Tesznek néhány tessék-lássék intézkedést, azután tudomásul veszik a satus qvo megváltozását, mert így kevesebbet veszítenek. Feltéve, hogy a tengerentúlról nem köpnek bele a levesbe, mert nekik meg az hozna többet , ha Ukrajnát kettészakítanák.
sersem3
2014. március 08. 17:26
Húbazmeg! Mi lenne,ha a népek tényleg dönthetnének,hol húzódjon a határ! Mi lenne példáúl a trianoni határokkal? Majd mindenféle ottlakók dönthetnének! Nemá,ez antinemtudommi!
ottapont
2014. március 08. 17:07
Ebbe nehéz belekötni. A legdemokratikusabb ha ők maguk döntenek a sorsukról, nem nagyhatalmak döntenek a fejük fölött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!