Lemondott az ukrán miniszterelnök

2014. január 28. 09:48

Benyújtotta lemondását Mikola Azarov. Azt egyelőre nem tudni, hogy Viktor Janukovics államfő elfogadta-e a lemondást.

2014. január 28. 09:48

Benyújtotta lemondását kedden Mikola Azarov ukrán miniszterelnök kedden – írja az AP hírügynökség alapján a hvg.hu. A tüntető ellenzék azonban nem biztos, hogy ezzel elégedett lesz, mivel ők Viktor Janukovics államfő lemondását is szorgalmazzák.

Azarov döntését azzal indokolta, hogy a tüntetések komoly károkat okoznak az országnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy Janukovics elfogadta-e a kormányfő lemondását.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. január 28. 12:31
Semmi meglepetés. Az is érdekes lesz, ahogyan Klicsko fog lemondani, ha majd szabadul az Ő "Júliája".
kvantumfilozófus
2014. január 28. 12:26
"A tüntető ellenzék azonban nem biztos, hogy ezzel elégedett lesz" Biztos, hogy nem lesz. A legújabbak szerint már nem is előrehozott választást akarnak. Hanem csak simán átvenni a hatalmat. Mindent akarnak. Minek választás, ha erőszakkal is át lehet venni a hatalmat? Na, hát ennyire demokratikusak ezek.
Wazze
2014. január 28. 10:36
Hogy az ukránok még ebben is mennyivel előrébb járnak, nem is kell ettől jobb bizonyíték! Itt egyik patkány olyan, mint a másik! Szerintem még örülnének is, ha lenne 6- 8 dög, és még mindig pozícióban maradhatnának...
Csigorin
2014. január 28. 10:35
Ukrajna fejlettebb demokracia mint a 2006-os Magyarorszag. Nem hittem volna hogy ezt megerem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!