Népi nagygyűlésre hív az ukrán ellenzék

2013. december 12. 19:29

Újabb demonstrációt hirdetett az ukrán ellenzék. A Méltóság napjának elkeresztelt rendezvényen azellen tiltakoznának, hogy Janukovics elnök aláírja Ukrajna csatlakozását a Moszkva irányította orosz-kazah-fehérorosz vámszövetséghez.

2013. december 12. 19:29

Az ellenzék újabb népi nagygyűlésre hívja az ukránokat vasárnapra a kijevi Függetlenség terére, jelentette be csütörtökön Arszenyij Jacenyuk, a Julija Timosenko bebörtönzött volt kormányfő mögött álló párt vezetője. A Haza párt frakcióvezetője közölte, hogy az újabb megmozdulásnak a Méltóság napja elnevezést adták. Jacenyuk szavai szerint a demonstráción kifejezik tiltakozásukat az ellen, hogy Viktor Janukovics elnök megállapodást írjon alá Ukrajna csatlakozásáról a Moszkva irányította orosz-kazah-fehérorosz vámszövetséghez.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. december 13. 01:26
Amikor majd a hrivnyából utcai szemét lesz, akkor hol lesz a bokszoló? Ez itt a kérdés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!