Őrizetben a görög neonáci párt vezetője

2013. szeptember 28. 11:58

Nikosz Mihaloliakoszt bűnszövetkezet létrehozásával gyanúsítják. Az Arany Hajnal további öt parlamenti képviselőjét is keresik a terrorelhárítók.

2013. szeptember 28. 11:58

Szombaton reggel őrizetbe vette a görög rendőrség Nikosz Mihaloliakoszt. Az Arany Hajnal neonáci párt vezetőjét bűnszövetkezet létrehozásával gyanúsítják. Elfogató parancs van érvényben a párt öt további parlamenti képviselőjével szemben is. Őket a rendőrség terrorelhárító egysége keresi, de további letartóztatási parancsok is várhatóak.

A neonáci párt ellen azért nyomoznak, hogy kiderítsék: köze volt-e a pártnak szervezeti szinten Pavlosz Füszasz antifasiszta rapper meggyilkolásához. A gyanú szerint a gyilkosságot az Arany Hajnal egyik híve követhette el, a párt azonban tagadja, hogy köze lenne a gyilkossághoz.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
historiker
2013. szeptember 29. 10:22
Nehogy már elérzékenyüljünk a görög Dopeman megtérésén, aki rosszul járt egy szurkolói verekedésben. http://www.stormfront.org/forum/t994806/
3M..
2013. szeptember 28. 13:46
Ma például az idős hölgyet összekötöző, kirabló cigányról köztudott hogy Fideszes. És heti szinten rengeteg Fideszes szimpatizáns követ el, irritáló bűncselekményeket. Nem gondolom hogy a frissen újraválasztott fideszes pártelnök urat, a közgyűlésről bilincsbe verve kellene elszállítani. Szebb Jövőt!
regiszter
2013. szeptember 28. 13:35
Az antifasiszta rapper valójában kommunista volt. Lejárt lemez ez az antifasiszta népfront. Ha az elkövető tagja volt az Arany Hajnalnak, akkor miért tartóztatják le a párt vezetőjét? Ha valamelyik fideszes, szoci, jobbikos, gyurcsányista elkövet egy bűncselekményt, akkor lefogják a pártelnököt? A kollektív bűnösség elvét is jól ismerjük.
Ouroboros
2013. szeptember 28. 12:28
Helyes. Kíváncsi volnék a diszlájkolók lelkivilágára. Vagy inkább nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!