Reding civileket vetne be?

2013. június 20. 15:32

A Magyar Nemzet tudni véli, hogy Viviane Reding uniós biztos külföldről pénzelt magyarországi civil szervezeteket is bevetne az Orbán-kormány lejáratására. A „Millával” szövetkező, s állítólag Orbán-ellenes nemzetközi kampányt szervező Liberális Fiatalok Egyesülete ugyanakkor épp most áll nyerésre az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap pályázatán – tudta meg a Heti Válasz.

2013. június 20. 15:32

Az idehaza többek közt a liberális fiatalok és a Milla által szervezett kampány kisfilmje – a szervezetek tájékoztatója szerint – „három elrettentő példaként Silvio Berlusconi, Rupert Murdoch és Orbán Viktor médiához való viszonyát mutatja be, s felhívja a figyelmet a gazdaság, a korrupció és a politika veszélyeire” – írja a Heti Válasz.

A bő egyperces alkotásban, miközben a narrátor a média szabadságának fontosságát hangsúlyozza, hármójuk karikatúrája jelenik meg, kezükön a sajtó mikrofonos, kamerás munkatársait megjelenítő bábukkal, Orbán Viktor fején királyi koronával, mellén átvetve pedig magyar nemzeti színű szalaggal. (A magyar kormányfő a videó 37. másodpercében bukkan fel.)

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vidorka
2013. június 22. 13:07
A rajzfilm jó, igaz Orbán fejére nem koronát kellett volna rajzolni hanem bilit! ...ha király akkor legyen király! Meg különben is lehet hogy ő a perzsa sah!
incze
2013. június 22. 01:19
Hát ezek a Reding sztorik is elképesztőek, de hogy ilyen boldogan kajálja a talpashad, egyenesen rémisztő. Mi a franc van itt? Kötelező nadragulyát enniük a ner híveknek? Valami szerrel vannak átitatva a nersajtó termékei?
Kvasztics Fedor
2013. június 21. 09:44
Reding sok egyéb előzményt figyelembe véve akár mondhatta is mindazt, amit neki tulajdonítanak. A titokzatos informátor viszont lehetett bárki megbizottja. Nem csak Reding szeretne Barroso utódja lenni, van erre a posztra más jelentkező is. Mi van akkor, ha valakik, kihasználva Reding magyarellenességét, az EU berkeiből súgtak a Magyar Nemzetnek, tudva, hogy bármi is legyen, Reding nem kerülhet ki ártatlanul az ügyből. Nem a magyarok érdekelték őket, Redinget akarták besározni, mert ők jobban tudták, mint mi itthon, hogy van mivel. Az egész lehet egy EU-s belháború is, a magyar szálra felépítve.
szalámis hegedű
2013. június 21. 09:28
De hová lett nemezis?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!