Hague: Nincs jele észak-koreai hadműveletnek

2013. április 07. 12:23

A brit külügyminiszter szerint egyelőre nincs jele annak, hogy Észak-Korea nagyobb volumenű katonai akcióra készülne.

2013. április 07. 12:23

Nincsenek arra utaló jelek, hogy Észak-Korea nagyszabású hadműveletre készülne – mondta vasárnap a brit külügyminiszter.

William Hague a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában kijelentette: az elmúlt hetekben nem történt kívülről megfigyelhető változás az észak-koreai társadalom életében, és a szárazföldi erők olyan jellegű átcsoportosítását sem lehet érzékelni, amilyenre egy „totális konfliktus” felkészülési időszakában számítani lehetne. Hague szerint az utóbbi időszak fejleményei mögött az állhat, hogy az észak-koreai rezsim a társadalom „intenzív militarizálását” igyekszik igazolni az ország elleni külső fenyegetésről szóló, egyre élesebb retorikával.
 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. április 07. 21:48
Szerintem inkább azért csinálják, mert tárgyalásra akarják kényszeríteni az Egyesült Államokat. Ha kapnának segélyt, akkor cserében nem csinálnának atombombát. Egy ideig.
Felebarát
2013. április 07. 16:30
lol...lessetek izraelre...háború van ott is...heckerek százai támadtak izraelre és szedték apró darabokra...
egysegelem
2013. április 07. 12:37
A legtragikusabb Mo szamara az, hogy Mo is az EK-i utra lepett, Orban pontosan olyan mint Kim Jong Un csak nem jatszik akkora tetben, egyelore. Ez a fajta szabadsagharc, fuggetlenseg, amit ott folytatnak evtizedek ota, es Mon 3 eve, latjuk hova vezet. Rossz belegondolni mi lesz Mo-gal evek mulva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!