Elbontatta a kampányban épített utat a vesztes politikus

2012. november 06. 11:16

Petro Jurcsisin az ukrajnai választási kampány idején utat épített az egyik faluban, ám miután kiderült, hogy közel ötvenezer szavazattal alulmaradt ellenfelétől, arra utasította az építőmunkásokat, hogy rombolják le az utat.

2012. november 06. 11:16

Egy ukrán képviselőjelölt elbontatta azt az utat, amelyet a kampány alatt építtetett, mert a választáson ellenfele nyert – hozta nyilvánosságra kedden egy ukrán internetes kiadvány. A texty.org.ua szerint az eset a nyugat-ukrajnai Vinnyica megye egyik településén történt, ahol az október 28-án megtartott parlamenti választáson független jelöltként induló, ám közismerten a kormányzó Régiók Pártjához kötődő helyi üzletembert, Petro Jurcsisint legyőzte a Julija Timosenko volt kormányfőt támogató Egyesült Ellenzék-Batykivscsina egyéni jelöltje, Mikola Katyerincsuk.

Jurcsisin a választási kampány idején Ribcsinci faluban építtetett egy új közutat. Amint nyilvánosságra kerültek az eredmények, amelyek alapján jócskán alulmaradt – csaknem 50 ezer szavazattal kapott kevesebbet mint ellenzéki ellenfele –, utasította az építőmunkásokat, hogy munkagépekkel rombolják le az utat. A hír szerint most felszántott föld van a faluban az út helyén. 

Az üzletembernek tejfeldolgozó üzeme és patikahálózata van, és az egyik legnagyobb földbérlő a környéken. A helybeli gazdákat az út elpusztítása után most még azzal is riogatja, hogy a tejet az eddiginél alacsonyabb áron veszi meg tőlük.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2012. november 06. 19:55
Vicces, na. :) Ez itt ukrajna: http://www.youtube.com/watch?v=8Xahcho9h5o hibás a videó címe.
Mystes
2012. november 06. 15:34
A választók megzsarolják az egyik politikust, hogy építsen nekik ezt, meg azt. Aztán nem választják meg. Most majd megpumpolják a következőt is. :)
Mystes
2012. november 06. 15:27
Építek egy utat - erre nem választanak meg. Akkor mi a fasznak építtettem meg? Mi kell ezeknek? Akkor építsen nektek, akit választottatok, bazmeg! Ja, erre meg elkámpicsorodik a szátok? :)
Trükkök Százai...
2012. november 06. 13:16
Sajátságos mejnkámpf...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!