Negyven évvel fiatalabb nőt jegyzett el Soros György

2012. augusztus 13. 10:33

A menyasszony internetes jógaoktatásban utazik, a harmadjára nősülő Sorossal 2008-ban találkoztak először.

2012. augusztus 13. 10:33

Néhány héte kérte meg párja kezét a milliárdos befektető, akivel most hivatalosan is bejelentették eljegyzésüket. Soros és Tamiko Bolton 2008 tavaszán találkoztak először, az eljegyzést családtagok és barátok szűk körében jelentették be egy, a milliárdos Long Island-i nyaralójában tartott partin. Soros harmadszorra nősül, de leendő feleségének is volt egy korábbi házassága.

Az üzleti végzettségű Tamiko Bolton, aki egy internetes jógaoktatással foglalkozó oldal tulajdonosa, 40 éves, így akár az unokája is lehetne a hétvégén 82. születésnapját ünneplő Soros Györgynek.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. augusztus 13. 13:17
Böszme tanácsa volt öregedő feleséget fiatalabbra kell cserélni. sgy megfogadta!
orion
2012. augusztus 13. 12:37
Van az a pénz...meg gyomor. Persze, a pasi gazdag, hatalma van, erős-de ronda vénember!!! Még ha szexmentes is a kapcsolat, bár azért valamit biztos maszatol még néha, enni, megjelenni csak-csak kell vele. Ilyenkor mondja el mindenki, hogy fiatalos az illető, szellemileg friss, többet bír, mint a húszévesek, nyitott a világra stbstbstb.. Más együtt öregedni valakivel, mint 40 évesen egy kétszer annyi idős, lepusztult testet az ágyba fogadni. Ráadásul Soros még eléldegél 10-15 évet, a csajszi meg eladja a legjobb éveit. Persze, "ű tuggya". Meg az ifjú férj:Đ
sky.net
2012. augusztus 13. 12:01
Kodneve feleseg : amugy Szaraz dajka , hazicseled , tatamanko , titkarno,stb
öszödibeszéd
2012. augusztus 13. 11:07
Harmadszorra nősül? Világrekordra hajt? Azér' megnézném Gyuri bát, ahogy lenyom egy supta kurmászanát: http://www.asianart.com/exhibitions/sadhus/16.html (Bocs, Gyuri bá, nagyon nem bírlak...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!