Gyilkossággal vádolják a magyar drogbárónőt

2012. augusztus 03. 09:47

K. Krisztinát egy évvel ezelőtt fogta el társaival a mexikói terrorelhárítás. Az ügyészek szerint egy dílercsoportot vezetett, és részt vett egy 15 éves fiú kivégzésében is.

2012. augusztus 03. 09:47

A tömeggyilkosságokról, utcai harcokról és vérengzésekről ismert mexikói drogkartell, a Los Zetas egyik csapatának vezetésével, továbbá gyilkossággal vádolnak a mexikói hatóságok egy magyar nőt. K. Krisztinát tavaly júliusban fogta el 12 társával egy rajtaütés során a mexikói terrorelhárítás, a magyar nő az ügyészek szerint egy 15 éves fiú kivégzésében vett részt. A fiú holttestére K. Krisztina lakóhelyének közelében bukkantak rá: kezét-lábát összekötözték, majd gépkarabélyból leadott  lövésekkel végeztek vele.

A nyomozók szerint a csapat főként kokain és marihuána értékesítésével jutott pénzhez. K. Krisztinát egy nőkből álló dílercsoport megszervezésével bízták meg, amely zsarolással, védelmi pénzek beszedésével, és kalózfilmek terjesztőinek védelmével is foglalkozott.

K. Krisztina nem járult hozzá, hogy fogva tartásának körülményeivel kapcsolatban a magyar külügyminisztérium tájékoztatást adjon.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Királyvizet Károlyira
2012. augusztus 03. 13:21
ha az a K. krisztina mondjuk Király vagy épp König Krisztina, akkor ne sércsük már meg azzal hogy le(rohattfaszistanácirasszista)magyarozzuk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!