A Szocialista Internacionálé alelnökévé választották Mesterházyt és Pontát

2012. augusztus 31. 13:08

Az MSZP elnökét és a román miniszterelnököt is alelnökké választották a Szocialista Internacionálé XXIV. tisztújító kongresszusán, Fokvárosban.

2012. augusztus 31. 13:08

Újraválasztották Mesterházy Attilát a Szocialista Internacionálé alelnökének a Fokvárosban rendezett XXIV. tisztújító kongresszuson. „Az Új Nemzetközösség és a Szolidaritás Új kultúrája” címmel megrendezett kongresszuson több mint 100 párt 400 delegáltja vett részt.

A résztvevők munkahelyteremtésről, növekedésről, szociális biztonságról, jogállamról, demokráciáról, szabadságjogokról, szegénységről és környezeti kiszolgáltatottságról vitáztak – írja Mesterházy Attila hivatalos oldala. Az új elnökség elkötelezett a sikeres válságkezelésben, a szociális biztonság növelésében, a szegények és gazdagok közti egyre mélyülő társadalmi és szociális különbségek fokozatos kiegyenlítésében – közölte Mesterházy oldala.

Az MSZP elnöke mellett a SzocIntern alelnökévé választották Victor Ponta román miniszterelnököt is.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Holdmaci
2012. szeptember 01. 16:05
Miért nem Lendvai Ildikót vagy Havas Szófiát választották alelnöknek.Ők ketten nagyon szépen tudják -tudták énekelni még nem oly rég az internacionálét. Nem különben Gyurcsány Ferenc és csapatánál sem.
nisz
2012. augusztus 31. 21:34
"A Szocialista Internacionálé alelnökévé választották Mesterházyt és Pontát" similis simili gaudet
Feyszáll
2012. augusztus 31. 17:11
Csilliárdos, de még éhes proletárok http://youtu.be/xF8c0-t9_IU
Feyszáll
2012. augusztus 31. 17:08
Mauritiusi Harcias Mozgalom Júdea Népe Front felszabadító szervezet Júdeai Nemzeti Front valamint a Júdea Népe Front
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!