Tóásó még nem szabadul

2011. szeptember 04. 11:18

Elutasította Tóásó Előd és horvát társa, Mario Tadic szabadlábra helyezési kérelmét a bolíviai bíróság.

2011. szeptember 04. 11:18

Elutasította Tóásó Előd és horvát társa, Mario Tadic szabadlábra helyezési kérelmét az illetékes bolíviai bíróság. A bíró egy 2010-es törvényre hivatkozott, amely maximum 36 hónapra emelte a bírói ítélet nélküli előzetes letartóztatás időtartamát.

Az Evo Morales bolíviai elnök meggyilkolására szőtt összeesküvéssel vádolt Tóásó és Tadic ügyvédje korábban egy jogszabályra hívta fel az illetékesek figyelmét, miszerint védencei annak ellenére vannak 28 hónapja előzetes letartóztatásban, hogy az akkor érvényben lévő rendelkezések szerint 18 hónapnál tovább senkit sem lehet börtönben tartani bírói ítélet nélkül.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2011. szeptember 05. 10:26
Nem is tudom miért, de nekem eszembe nem jutott volna, hogy éppen a belső feszültségekkel terhelt Bolíviába utazzak.
Trükkök Százai...
2011. szeptember 04. 22:25
Morales baszódjon meg. A hazai 'kollégák' is.
advocaat
2011. szeptember 04. 22:14
Nagyon remélem, hogy Előd ép bőrrel szabadul. Úgy tűnik, a vád semmit sem tudott - aggálytalanul - bizonyítani. S AKKOR fölmerül a kérdés: MIRE GYILKOLTÁK MEG ÁLMUKBAN MAGYARÓSI ÁRPÁD magyar -román állampolgárt, a Székely Légió tagját, SŐT, Rózsa-Flores Eduardo minden lében kanál nagyontitkos, 10-es ügynököt??! NEM-E KELLENE-E LA PAZT BONBÁZNUNK??! Simicskó Dr.???! Az ősi turáni TIAHUANACO visszacsatolását NEM KÖLL-E TERVBE VENNI??!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!