Algéria elengedné Kadhafi családját

2011. augusztus 30. 08:35

Kadhafi Algériában tartózkodó feleségének, három gyermekének, illetve azok családjának Algír felajánlotta, hogy egy harmadik országba távozzanak.

2011. augusztus 30. 08:35

Algír felajánlotta Moammer Kadhafi líbiai vezető Algéria területén tartózkodó családtagjainak, hogy távozzanak egy harmadik országba - közölte a líbiai felkelők kormánya. A felkelők nem értik a szomszédos ország vezetőinek törekvését. Az algériai külügyminisztérium úgy tudja: jelenleg Kadhafi felesége, három gyermeke, illetve azok gyermekei tartózkodnak az ország területén.

Algír arról tájékoztatott bennünket, hogy felajánlotta a Kadhafi-család tagjainak a lehetőséget a távozásra, de mi nem tudjuk nyugtázni ezt az információt” - nyilatkozta Mahmúd Sammam, a felkelők kormányának egyik szóvivője. A szóvivő hozzátette: Líbia jó viszonyt ápolna minden szomszédjával, ám feltett szándéka a családtagok bíróság elé állítása. Algír ugyanakkor humanitárius okokra hivatkozik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!