Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

DSK-ügy: kitálalt a szobalány

2011. július 25. 10:59

„Azt akarom, hogy börtönbe zárják. Azt akarom, hogy tudja: vannak olyan helyek, ahol nem használhatja fel a pénzét és a hatalmát, aki ilyet követ el” - mondta az a New York-i szobalány, aki nemi erőszakkal vádolja Dominique Strauss-Kahnt.

2011. július 25. 10:59

Továbbra is fenntartja állítását a New Yorki-i szobalány, hogy Dominique Strauss-Kahn (DSK), az IMF volt vezérigazgatója erőszakot követett el rajta. Naffissatou Diallo több mint két hónap hallgatás után adott exkluzív interjút adott az ABC News televíziónak és a Newsweek hetilapnak. „Igazságot akarok. Azt akarom, hogy börtönbe zárják. Azt akarom, hogy tudja: vannak olyan helyek, ahol nem használhatja fel a pénzét és a hatalmát, aki ilyet követ el” - jelentette ki a 32 éves guineai bevándorló.

Strauss-Kahnt valószínűleg nem fenyegeti börtön, mert a manhattani ügyész fontolóra vette, hogy ejti a vádat a Diallo szavahihetőségével kapcsolatos „aggályok” miatt. A szobalány az ABC-nek elismerte, hogy „hibákat” követett el, de ezeknek szerinte nem kell megingatniuk a vádhatóságot.

A DNS-nyomok alapján a rendőrség megállapította, hogy valóban történt nemi aktus a szobában. Strauss-Kahn védői szerint a nő beleegyezett a közösülésbe, és most nem akar mást, mint védencük ellen hangolni a közvéleményt a folyamatban lévő eljárással kapcsolatban.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2011. július 25. 20:31
Sokba van ez a numera.
nyoooc
2011. július 25. 13:23
Hmmm... Mennyire tekinthető normálisnak egy szállodai szobában a szobalánnyal való szex? Akár erőszakkal, akár pénzért, nem igazán tartom bevett és követendő magatartásnak. Mert azt valahogy nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a hirtelen támadt kölcsönös vonzalom hatására kívánták meg egymást annyira, hogy nem bírtak magukkal és azonnal egymásnak estek...
Csigorin
2011. július 25. 12:29
Igazsagot?? Az ott kezdodne hogy visszatoloncolnak Afrikaba a fara ahonnan jottel amiert hazudtal a bevandorlasi kerdoiven drogos ribi. Ettol fuggetlenul nem sajnalnam DSK-t se, de ez a rufke is megeri a penzet.
k33
2011. július 25. 12:28
Kizárt DSK lecsukják hiszen ismerjük a származását nekik mindent lehet. DE nem szeretnék a szobalány helyében lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!