Katonai ügyészség hallgatja ki Jakubinyit

2011. június 16. 12:51

Jakubinyi Róbertet katonai elfogatóparancs alapján fogták el Ausztriában, így a több milliárd forint értékű Mol-részvény idegen kézre juttatásával vádolt férfit a katonai ügyészség hallgatja ki.

2011. június 16. 12:51

Az osztrák rendőrség a Katonai Főügyészség elfogatóparancsa alapján őrizetbe vette Jakubinyi Róbertet, akit több milliárd forint értékű Mol-részvény idegen kézre juttatásával gyanúsítanak - tudta meg a Magyar Nemzet. A gyanú szerint a férfi az oroszok strómanjaként járt el.

A férfit a katonai ügyészség hallgatja ki. A katonai elfogatóparancs akkor alkalmazható, ha a gyanúsított egy rendvédelmi szerv tagjaként követett el törvénysörtést, vagy ha olyan személlyel gyanúsítható együtt, akivel szemben katonai nyomozóhatóság járhat el.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pascal
2011. június 16. 15:02
Elolvastam a fenti összefoglalót. E szerint az MNO informácója szerint elfogták ezt a jóembert. Elolvastam az MNO cikkét. A szerint a Blikk információja szerint elfogták ezt a jóembert. Ha valaki olvasta esetleg a Blikket írja már meg, hogy tényleg elfogták-e ezt a jóembert vagy további sajtótermékek olvasgatása szükséges ahhoz, hogy megtudjuk mi történt. Ez most vicc, vagy ilyenek lesznek ezentúl a bűnügyi hírek. Nyomozza ki az olvasó ha kiváncsi rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!