Magyar elnök az Európai Néppárt ifjúsági szervezetében

2011. május 16. 17:40

Dömötör Csabát a szervezet hétvégi, berlini kongresszusán választották meg.

2011. május 16. 17:40
mandiner .

Németország fővárosában tartotta tisztújító kongresszusát az Európai Néppárt ifjúsági szervezete (Youth of the European People's Party, YEPP). Az eseményen mások mellett Angela Merkel német kancellár és Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke is felszólalt.

Dömötör Csaba a Fidelitas külpolitikai kabinetjének volt vezetője, jelenleg a Fidesz európai parlamenti delegációjának munkatársaként dolgozik. A markánsabb YEPP-et ígérő Dömötör horvát riválisát legyőzve nyerte el két évre szóló mandátumát, így ő lett a szervezet első új tagországból érkező elnöke. Munkáját portugál első alelnök, finn főtitkár, ír főtitkár-helyettes, holland kincstárnok és több alelnök segíti majd, az első elnökségi ülésre Budapesten kerül sor.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mecseri
2011. május 17. 07:02
Ez érdekes. Tegnap feltettem két ártatlan, érdeklődő kérdést az eu-s ifjúsági szervezetről, és rögtön kaptam 7 dislike-ot. "Ez logikailag kizárt" - mondaná a belügyminiszter. Itt már mindenkinek üldözési mániája van?
medve
2011. május 16. 21:51
Nem értem tisztelt komcsi hozzászólóinkat. Elvégre együtt örülhetnénk, hogy a konzervatív pártcsaládban erős a Fidesz.
gentry
2011. május 16. 18:21
Ez aztán egy roppant komoly hír.
egysegelem
2011. május 16. 17:54
Elso intezkedese, hogy a 2 eves mandatumot 100 evesre cserelni es bizalmatlansagi inditvanyt mar 117%al be lehet nyujtani ellene. Mint a fonoke...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!