Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Kadhafiék visszaszámolnak

2011. március 16. 14:46

48 óra múlva minden véget ér; a líbiai kormányerők már majdnem Bengáziban vannak – mondta a Euronews-nak Szaif al-Iszlám Kadhafi, a líbiai vezető fia.

2011. március 16. 14:46

Szaif al-Iszlam Kadhafi szerint a katonai akciók két napon belül véget érnek. Moammer Kadhafii hadserege kedden már a Bengázitól 150 kilométerre délre fekvő Ajdabíját vette vissza a felkelőktől. Kadhafi fia arról is beszélt, hogy Nicolas Sarkozy francia elnöknek vissza kell adnia a pénz, amelyet az elnökválasztási kampányához Líbiától kapott. „Mi finanszíroztuk a kampányát, van róla bizonyítékunk és készek vagyunk azt bemutatni” - idézi Kadhafi fiát a Népszabadság.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gombar.gabi
2011. március 16. 19:20
Legnagyobb verést az kapja aki a verekedő cigányokat szét akarja választani.
Csigorin
2011. március 16. 17:44
Azoknak akik a beavatkozast surgetik: a nyugatnak nemigen van mas valasztasa. Ugyan az arabok ruhellik a sajat zsarnokaikat, de a nyugatot szinten. Jopar ingadozot lokne Kadhafi oldalara ha kijelenthetne hogy a masik oldal a nyugat babja. Nem is csak Libiaban, hanem a tobbi mar forrongo arab orszagban is visszavethetne a folyamatokat, ha a nyugat fegyveresen beavatkozik. Az arab vilag dolgait az araboknak kell megoldani, kenyes kerdes ez ahhoz hogy belenyuljunk. Nincs szukseguk nyugati zsarnoksagra a sajat arab zsarnok helyett.
Thomas Müller
2011. március 16. 17:15
Szerintem ez még mindig jobb, mintha most jönne a "jóságos" USA, és megszállná őket, mint Irakot (1 millió halott), Vietnámot (4 millió), Szerbiát vagy Afganisztánt.
gombar.gabi
2011. március 16. 16:53
Civilizált nyugat elvtelen, megbízhatatlan szövetséges. Kínára kell figyelni. Nagyon finoman, óvatosan, határozott koncepcióval nyomul. A nyugat zavaros ad hoc politikája miatt elveszti a pozicióit a világban. Ez a politikai gazdasági visszaesés még növeli. Mentsük meg amit még meglehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!