Elkészült a boldogságtérkép

2011. március 09. 10:44

Három éven át tanulmányozták az emberi érzelem állapotát az Egyesült Államokban. A Gallup Intézet vezetésével végzett kutatás során megtalálták a legboldogabb férfit.

2011. március 09. 10:44

Három évig tanulmányozták az emberi érzelem állapotát Amerikában. A Gallup Intézet vezetésével végzett kutatás során megtalálták a legboldogabb férfit Alvin Wong  személyében, aki Honoluluban él. Egészségügyi cége van, melynek éves jövedelme 120 ezer dollár. A 65 éves kínai-amerikai férfi filozófiája szerint ha nem tudsz nevetni magadon, akkor az élet meglehetősen borzalmas.

Az Egyesült Államok felmérése alapján a legtöbb boldog ember Hawaii-n él. Sorban utána következik Wyoming, Észak-Dakota, Alaszka és Colorado. A legkevésbé boldog államok Nyugat-Virgina, Kentucky és Mississippi.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2011. március 09. 15:39
méghozzá guantanamón a helyi kocsmában ...épp most szabadult és nagyon örült ennek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!